|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() CXiekawe po co ci? Ksiązke piszesz??
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Ale jak dla mnie BUBBLE SUX. Ja się do niej odezwałem hello a ona fuck you, When you say something for my you have ban. Jaka głupia jest i tyle!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
polskie tlumaczenie "Ta zlizana Babelka" hehehe
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() Cytuj:
poprostu bubble jest zajeta czesto a z tym if you say someting... to nie moze tego zrobic a jak jakis gm cie zbanuje bo zagadales do bubble to zglos to do steve itd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Wiem że mnie nie może GM za to zbanować ale jeśli nie ma czasu to rzeby powiedziała a nie klnie i że ma męża GMa to mówi że bana bede miał. ALE I TAK JESTEM NA NIĄ WKUR***!!!
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Ełk
![]() |
![]() amagad ... co bubel to bubel nie ma co
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Created: July 21, 2001, 2:23 am Ale gra praktycznie non stop :/ a Annihlatora nie zrobila ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Cytuj:
Bubble to nie jest najlepszy gracz. W lvlu tak, ale to jest taka ciota jezeli chodzi o skille ze ledwo sie w statystykach miesci. Nawet nie chce mi sie jej ogladac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() No cóż, tu bardziej adektwatne jest stwierdzenie, że Oni grają non-stop.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() Ale to prawda, że jak na taki lvl to skille ma słabe.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() OMG, niewiem co dakiego jest w Bubble, ma 195+lev ??, jaki prboblem, posiedzisz pare lat przed tibią to też taki będziesz miał -.-
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Założe sie ze do 2005 roku Wurzel przegoni ta......Bubble w levelu !!
Czas najwszyszy zmienic fotel lidera ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() Real :
Płeć : Dziewczyna Imię : Janice zamieszkała w : Hong Kong Tibia: Dom : Central Circle 8 (Shop) (Edron) is paid until 03rd October 2004 Miejsce zamieszkania : Edron Gildia : Vice-Leader of the Black Dragons postac zalorzona na swiecie antica w roku 2001 , 21 marca o godzinie 2:23 w nocy . Bubble jest bardzo niebila , ma największy lvl na swiecie oraz zna bardzo dużo Game Maste*w. Swoimi umiejętnosciami posluguje się także w realnym swiecie (np: je cos w restouracji ![]()
![]() |
#18 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Pare faktów: Bubble pierwsa nabiłą 100lv Nabiła w Orc Fortress, dokładniej - na Zerku (mam jeszcze gdzies screena ;-) ) Jest wyjątkowo ładna jak na 190lv ;> (tzn nie nosi okularów wielkości głowy itd) Nie, NIE gra non-stop Była posiadaczką Magic Long Sword itd itd~ Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 24-09-2004 o 15:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nikt ważny
|
![]() Co wy siętak czepiacie jej charakteru? Ja miałem kiedyś okazje pogadać z nią i była całkiem spoko, miła itp. Pożatrowała i tyle.
P.S. kidy ta sytuacja miała miejsce Bubble trenowała więc ten post dementuje pogłoski o tym, że ona tylko expuje ![]() a co do RL... to na tibianews.net jest zdjęcie zdradzające jej największy sekret-kim jest naprawdę. chcecie sie przekonać? poszukajcie w "Picture of the Day" Zdjęcia pt. Bubble 3.0. ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Mówi się, zeby nie oceniac ludzi jak samemu sie ich nie zna. Ja nie znam bubble, a mimo to nie czuje do niej 'sympatii'. Zdaje sie byc arogancka i troche nazbyt dumna. Mysle, ze ktos co tylko caly czas expi nie jest az tak dobrym przykladem dobrego tibijczyka.
Swoją drogą jestem ciekaw co się stanie jak osiągnie 200lev.. na zwiastunie Tibii na tibia.com napisano: Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |