|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Żory
![]() |
![]() Witam... mam mały problemik
![]() @EDIT I CO POMOZE KTOS ?? PLX Ostatnio edytowany przez Shalov - 27-04-2007 o 10:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bulwark Kovski
Profesja: Knight
Gildia: niemam :/
Świat: Antica
Skille: Rosną..
|
![]() Być może MUSISZ zmienić. Jeżeli nie umiesz to wejdź na tibia.com, Login, zaloguj się i poszukaj wcześniej wpisanych danych. Tam powinno być Change ?cośtam?
To właśnie to wybierz i zmieni się przez miesiąc. Przykro mi innego wybory niema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() eh.. dane mi sie juz zmienily ale jaka mam pewnosc gry jak moze mnie koles hacknoc nowym reckeyem jak sobie zrobi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ludzie pomóżcie .. zmieniły mi sie dane na końcie lecz nie mam pewnosci czy koles mnie nie hacknie .. jak np. wyslal wczesniej kasy do cip softu po nowego recka .. a moje pytanie . to czy jak sie dane zmienia a koles dostanie confirmation key to czy ten key dziala po zmianie danych or nie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Mi chackneli moje konto koles zrobil rec keya.I niewiem czy go wykorzystał bo niechce żeby mnie ktoś chaknoł i neimam pojęcia czy go ktoś wykorzystał bo normalnie mogłem sie zalogować na konto.Tylko przepadły cenne itemki
![]() Ostatnio edytowany przez Oscypious - 30-04-2007 o 10:53. |
![]() |