|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2004
Lokacja: Secura>Ab'dendriel
![]() |
![]() Ekipa
Smoczy Palladyn -55/39 <jak to po haku lev 21 mlvl 11 :/ Vidata-61/58 <niedawno dead lev 33 mlvl 4 ![]() Noto jedziemy xD Pierwsi agenci ![]() ![]() Pierwsze exp'y ![]() Kumpel mnie powiadomil ile mamy lootu po zabiciu okolo 3 Jednookich ludkow ![]() Red hp Jednooka ![]() Next 150 ![]() Co to bylo?? ![]() Luz kumpla i jego poluczenia.... ![]() 150 zaczynam lubic ta liczbe ![]() Gwardia narodowa nie stawiala wiecej oporow niz takiego typu ![]() 150 <<<<<<I LOVE YOU ![]() Spotkalismy Szpiega ktory mowil ze jest pod Utevo res ina Cyclops ale zabilismy oszusta ![]() Od kiedy za ludzi jest exp az 150 ![]() ![]() Moje pociechy ![]() Jeden z moich lepszych hitow najlepszy byl 99 ale go nie uchwycilem ![]() Ostatnie potrygi pociechy ![]() Ale hity ![]() ![]() Ostatni screen bo mojemu kumplowi cos sie stalo z plecami i skonczylismy hunt jutro wracamy na cycki znowu moze dam screen pewnie mojego kumpla rozbolaly plecyki od tego jak go 3 cyce gonily nistety nie mam screen bo bylo ciezko ze mna tez ![]() ![]() Pozdro for all!!!!!!!! Prosze comment Ostatnio edytowany przez klimek - 27-09-2004 o 17:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Ab'dendriel
|
![]() Spoko klimek. Ja jutro wrrzucam swoje screenki ale będzie ich więcej. Dla informacjii dla reszty Vidata to ja. A takto spoko screenz. Prosze o dalsze komenty dla klimka.
PS:W tym momencie co mnie trzy cyce dopadły byłem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() hehe spox ss tylko mam jedno ale... na koncu mogles loota [pokazac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2004
|
![]() OMG !!!!!!!!!
takie ssy sa naprafde switne a nie to co jakies smokji i demonsy , a tak apropo na jakim siwecie gracei bo jestescie swietni chcialbym sie z wami zapoznac !!!!! jeszcze jedno czy biles z magi tez bo naprawede cieko jest zabic cyklopa z blockerem ze spirof pozdro for all !!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() wow. cyklopy. jestes z siebie dumny?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() My jak coś to gramy na securze. Ja za jakąś godzinkę wrzucam swoje screeny z tego polowania. Dopiero będą comenty
![]() EDIT: Jestem załamany ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez damianek99 - 28-09-2004 o 09:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() A oto moje screeny z tego polowanka:
No to jedziemy: Dwaj agenci przyszli bronić swych gór ![]() ![]() Jeden z kolesi zżółk ze strachu ![]() ![]() 42 to jeden z troszke gorszych hitow palka ![]() Następny do golenia? ![]() Mięknie.... ![]() Tutaj już odmawia paciorek ![]() ![]() exp dla kolegi ![]() Tutaj zmierzyliśmy się z najgroźniejszymi potworami w tibii ![]() ![]() Goni nas za morderstwo pan z jednym okiem(w dzieciństwie nie nosił okularów i pił dużo mleka dlatego ma jedno oko i jest..... duży) ![]() Dokończe w następnym poscie |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciąg dalszy........
Witamy go a on nic(to w morde mu) ![]() ![]() Druga próba porozumienia się ![]() następny exp ![]() Chyba niegdy nie odpuszczą........ ![]() Oto piękny hit 91 palka ![]() Informuje kumpla że miał ładnego hita ![]() Oni zaczynają być natrętni ![]() Zawstydził sie(czerwone hp) bo się za skąpo ubrał i było mu widać pupe ![]() ![]() Exp jak zwykle ![]() Ciąg dalszy nastąpi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() To go zabolało lekko
![]() Usnął ![]() ![]() Cyklop puścił pionurującego bąka od którego sam oberwał ![]() ![]() Wszyscy mają dziwne fryzury nie? ![]() Na skraju życia ![]() To mnie zabolało ![]() ![]() ![]() Chciał pożyczyć uha za dyhe ale nie dałem ![]() ![]() Strzał w dziesiątke ![]() Grubasek a tak mało mięska ![]() ![]() Tu już bez koment ![]() ![]() ![]() Przezucil sie(homoseksualista?) ![]() Wyzywać od noobów cyclopów to przegięcie ![]() ![]() Jaki hit mój ![]() ![]() Ostatni agent do golenia ![]() Prawie poległ ![]() Mam nadzieje że screeny się podobały. Prosze o comment i pozdro for all!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2004
|
![]() heh calkiem ladnie tylko to juz potem troszke nudne sie zrobilo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2004
Lokacja: Secura>Ab'dendriel
![]() |
![]() Wrocilem z budy urgh... jakie tam nudy
![]() Polamal jakbym go zobaczyl I jak cos JESTEM DUMNY Z TEGO ZE BYLEM NA CYCKACH A dragow sie nie boje ale mi sie juz znudzily nastepness chyba z Dwarow Guardow Pozdro for all dziex za pozytywne Comment!!! |
![]() |
![]() |