![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Powód war'a:Na dobra przyznam sie ze na botach uriza leciala ale to nie powod zeby ja zabijac Zilix Shia tez na to nie zasluzyl Wiec te fragi sie w warze nie licza ale wojna i tak juz sie zaczyna.Powod to pa i radom pek'a Dizt Cold'a
Statystyki Sklady: Uriza&friend Uriza(przywodca) Viltheriuska Edlas Dari Zidix Shia Dlaczego akurat ja Dzit Cold&nooby Dizt Cold (pasyment) te runa co mi wypadly + 10k) Nie wiem ale chyba glidia jego sie dolaczy czyli tez z nimi war Fragi U&F * * * * * DC&N *Viltheriuska _____Killed at Level 14 by Tabasugu Brother (z tego co mi wiadomo skonczyly jej sie mf na trapie a potem ja kicknelo mieliscie szczescie to wasz sotatni zdobyty frag) HailU&F Ostatnio edytowany przez Uriza - 03-05-2007 o 03:25. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2007
|
![]() Gogo Uriza xD
To ja udalo mi sie konto zalozyc ;] Hail U&F |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 1
|
![]() Ohh szkoda że tyle błędów, a zarazem jest z czego się śmiać.
![]() Ostatnio edytowany przez Lavio - 02-05-2007 o 00:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() You recognize Viltheriuska. She was killed by Tabasugu Brother.
Tak jakby 1:0? .edit 11:28 Warning! The murder of Zidix Shia was not justified. You recognize Zidix Shia. He was killed by Tabasugu Brother. Masz szczęście, że na komputer zerknąłeś...tak byś padł by scorp ![]() 2:0? Ostatnio edytowany przez HardClan - 02-05-2007 o 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Hahah ja w imieniu Zidix shia odpisuje bo on na budowie teraz smiga i musial jakos kase na wara zarobic wiec teraz padl i jak wroci to sie troszke wkurzy ale to nic niech kazdy kto ma chec nam pomoc w warze niech wysyla nam mf i runa dla urizy do venorry od jutra zaczynamy war z tym 1-0 to sie zgadzam tylko jescze 1 sprawa Dizt Cold podaj skład swojego skladu bo my nie ukrywamy swego a poki co nie wiemy kogo zaczac lac bo ty ostatnio patrze ze sie nie logujesz
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cała jego gildia. Abandon all hope. Życzę powodzenia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() oHo Dizt masz czas na pocwiczenie pvp na razie mam mała przerwe banik na 7 dni
May 02 2007, 12:24:00 CEST Uriza AccBan advertisement not related to game (Links to a website other than tibia or a supported tibiafansite are illegal (Morgana board)) pozniej ostra jada nas czeka bb Hail U&F |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() ee wara nie ma dopuki urize ban nie zniknie bo tak w warze jest
ten co zabije kogos z nas jak uriza ma bana ma hunta |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() viltheriuska odchodzi bo jej starzy w tibie nie dajom grac bo 2 paly na koniec jej groza muahaha;] dalej 0:0
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jakie 0:0? Dziecko czy Ty wiesz na czym wojna polega? To, że masz bana nie zaczy, że przestanę weas tępić...chociaż wolałbym odbyć jakąś walkę. Nie będziesz sobie zerować statsów bo masz taką ochote i nie klikniesz Pauza w czasie wojny bo taką masz ochote... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Szpiedzy byli?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: Łomża
Stan: Początkujący
Imię: Zapomnialo sie tak
Profesja: Knight
Gildia: Pierdy Smierdy
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja myślę że Dizt tej wojny poważnie nie bierze, a wiec nie macie sie o co trudzić. Napadniecie go, on was pozabija, popłaczecie się i będzie koniec bitwy. Przykre
![]() P.S. Wcześniej napisałeś/aś żeby Dizt potrenował pvp. Co jak co, ale wasz "przeciwnik" pvp ma dobre, a więc nie ma czego trenować.
![]() Poland Rulez ![]() Ostatnio edytowany przez Eto'o - 04-05-2007 o 09:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Profesja: Rookstayer
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Profesja: Rookstayer
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
Niedocenione dziecko! Mam pomysł! Ty rzucaj pomysł, my będziemy go chwalić i wysławiać. Zostaniesz królową serwera, każdy kto nie przestrzega Listy z Cenami zostanie zgładzony tyle razy, aż trafi na wsypę dla początkujących. Zostaniesz naszą Władczynią! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: Toruń
|
![]() Smiech na sali. Dawaj dawaj Dizt, chociaz calej glupoty z servera i tak pewnie nie wytepisz
![]() Ostatnio edytowany przez Amaris' Shadow - 06-05-2007 o 17:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Widze że kłócicie się kto ma lepsze PvP ... obaj macie dobre , ale i tak nie dorównacie dla KAZUYA team (nie wiem dokładnie jak się to pisze ale chyba dobrze). Więcej trenujcie zamiast sie kłócić na forum
Ostatnio edytowany przez OWRZ - 07-05-2007 o 13:37. |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Czego wy się czepiacie gramatyki...ważne aby zrozumieć treść...a co do wojny...moim zdaniem fajniej by było aby doszło do walki SOLO : DIZT vs URIZA. Co to będzie za WAR jeśli Dizt weźmie całą gildie i kumpli na paru zagniewanych młodocianów
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |