|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z chęcią zaopiekuje się charakterami ....
Jeżeli ktoś kończy z tibią i nie chce usuwać postaci to niech da mi passy... Piszcie Na GG 4301623 lub na maila [email protected] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2003
![]() |
![]() watpie zeby ktos dal za nic charaktery tibijskie bo konczy z tibia. Ja kiedy bede konczyl to pewnie sprzedam swoj charakter zawsze kilka groszy wiecej. Wedlug mnie ludzie wola zarobic te kilka groszy niz dac nieznanej osobie postac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Dobrze to wymysliles ale nikt nie jest taki glupi, jak juz cos to dadza kumplom a nie obcej osobie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Oj bardzo w to watpie ze ktos odda chara w obce rece.
Kazdy ma przyjaciela w realu ktory moze sie charem zaopiekwac i to wlasnie jemu odda. Ja bym tylko tak zrobil nie inaczej. Proboj dalej moze ktos sie zgodzi ale watpie. Powodzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() knighta. Był 18 lvl z kiepskimi skillami 52/50, mlvl 3, p set i fs. Niestety po niemiłym spotkaniu ze smokiem i próbie odzyskania fs jest 17 lvl, 49/47, 2mlvl bez p legs i fs. Już chciałem go oddać ale niestety tak się trafiło że na tym accouncie mam jeszcze uh-makera który się jeszcze może kiedyś przydać ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2003
|
![]() gdybym ja tu rządził za wszystkie selling/trading charami były by bany =/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2003
![]() |
![]() .....
a z jakiej paki byś te bany zakładał?!?!?!? co? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2003
|
![]() z takiej kur*a paki że robienie takiego czegoś jest nielegalne
oficjalna strona buah.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Raczej Ci nie dadza postaci chociazby z takiego powodu ze nigdy nie wiadomo czy za pare miesiecy komus znowu nie zechce sie zagrac na tibie. Postac na przyklad na 18 levelu jest przechowywana na serwerze przez 1,5 roku wiec w ciagu tego czasu zawsze komus moze sie spowrotem spodobac tibia. Tak przynajmniej Ja uwazam. Jak kiedys skoncze z Tibia to nie sprzedam postaci!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2003
Lokacja: Aldora
![]() |
![]() Heheh .. Znowu Rozróba
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() hmmmm chcesz od ludzi CHARKI ? to masz 0demnie jedna taka fajna z nosa jeszcze zielona
![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
![]() |
![]() ja nigdy nieoddam swojej postaci bo w tibie bede grał do końca zycia TIBIA RULEZZZZZZZZZZZZZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() boshe... bany za temat .... jakie ludzie głupie ....
po prostu ... po roku bez logowania to juz usuwają konto (często) no i wiesz ... |
![]() |
![]() |