|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zyrler Saos
Profesja: Knight
Gildia: Hell Fighter
Świat: Secura
Poziom: 35
Skille: 68/66
Poziom mag.: 4
|
![]() Mam pytanie ale najpierw powiem, zeby nie bylo takich tekstow jak " Byl taki temat, szukaj!" lub "nie karmic trolla". Wiem ze sa takie tematy ale to troche jest inne wiec prosze sluchac:
Gdy mam 35 poziom magic level 4 to czy dal bym rade zblokowac dragon lorda jednego na klate. Bylo by 2 shoterow i jeden ED ktory mnie na wypadek exuruje. Moje skille 68/66. Mój ekwipunek: Warrior Helmet Platinum amulet Golden Armor Crown legs Vampire Shield Bright Sword Giant Sword Leather Boots i 4 bp uh's. Więc prosze Was o szybka odpowiedz. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Bochnia
Stan: Zbanowany
Imię: Small Mike
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 32
Skille: 18/22
Poziom mag.: 41
|
![]() tak mysle ze od 500hp+ można blokować na legalu dobrze unikając fire wave nawet na mniejszym hp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: w Thunder Bluff xDD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: W Tibii: Gone xDD
Gildia: Undead Family _/
Świat: Nagrand // WoW
Poziom: 63
|
![]() Blokować możesz, ale czy przeżyjesz, czy padniesz zadecyduje "humor" dla. Z łapki będziesz dość mocno obrywać, bo skille na blokowanie DLa nie są zbyt komfortowe.
A więc blokowanie na tym lvlu to loteria ![]() BTW. Na twoim lvlu i skillach blokuj z BS'em i tarczą ![]()
Ostatnio edytowany przez SERnik - 19-05-2007 o 12:34. Powód: dopisek xP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Osobiście odradzam Ci bloczenie DLa na tym levelu, z kilklu powodów:
-DL może się przerzucić i wybuchnie ogólna panika i chaos -Jak wcześniej nie bloczyłeś DLa to jest bardzo duża szansa że padniesz, musisz pamiętać że przy DLu wszystko wkoło się pali i każdy krok to 20 obrażeń -jeśli nie idziecie na resp gdzie jest tylko jeden DL, to może się przyplątać jeszcze jakiś drag a wtedy już nie macie żadnych szans. Polecam Ci wbić 45 level i bloczyć hydry są bezpieczniejsze, a szansa na lota dużo większa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jeśli wiesz jak to robić, a DL nie będzie "wściekły" to zbloczysz. Pytanie jednak brzmi: Chcesz pokonać JEDNEGO DLa, czy więcej?
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
![]() |
![]() |