|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() No wiec ja mam kilka pytan do tego cudownego miejsca
![]() 1. Czy wszystkie rodzaje minosow tam spotkam? Gdzie sa mino magi? 2. Jest tam cos oprocz minosow? 3. Jest taki sam uklad jak w dwarf mines (-1 slabe -2 srednie itp)? 4. Dam tam rade z 22lvlem i skilami 60/60 czy potrenic cos jeszcze? 5. Gdzie to DOKLADNIE jest wiem ze gdzies w poblizu dwarf mines (prosilbym o mapke)? Czekam na odpowiedzi, z góry thx. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Buuuuu
|
![]() 1. Tak, guardy i magi sa nad ziemia w wierzy.
2. Nic waznego wspomnienia (jakies weze czy takie tam) 3. -1 minosy, -2 minosy i archery, +1 do +4? dosyc nieprzyjemnie (duzo roznego dziadostwa). 4. Puki bedziesz pod ziemia albo na powierzchni to dasz rade spokojnie. 5. Najbardziej na lewo nad Mt. Stretum.
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() Powierzchnia = poziom 0, poziom gruntu, poziomy powyzej to juz cos innego ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Na -1 tez jest archer! A na -2 maxymalnie 2 archery + kilka mino naraz. Wez troszke uhow. Na +1 (wieza) sa guardy, magi i archerki. Nie oplaca sie tam isc, prawde mowiac. Najlepiej zbierac loota (kusze itp) pod ziemia. Wg mnie poradzisz sobie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Dzieki bardzo wszystkim za informacje. Juz tam pedze
![]() |
![]() |