|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A wiec zostalem shakowany.. 22 kwietnia jak dobrze pamietam. na tibi.com robilem wszystko co trzeba. Zaznaczylem opcje ze dostalem hacka, podalem maila, acc i pisalo ze mail zostal wyslany, ze trzeba czekac. No i czekalem ale mail nie doszedl, potem zaznaczalem, ze zapomnialem hasel, tez nic nie doszlo, potem robilem ze zmiana maila, tez nic. Wczoraj ponownie zaznaczylem opcje ze zostalem zhakowany, a maila od cipsoftu jak nie ma tak nie bylo.
REC-KEY i MAIL sa poprawne na 100%. CZY NIE ZNAJDZIE SIE CHODZ JEDEN OGARNIETY KTORY MOGLBY MI PORAZDZIC ; S Ostatnio edytowany przez st1L - 05-05-2007 o 19:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Watpie. Brat sciagnal keyloggera, gdy sie kapalem, a ja potem od razu sie zalogowalem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Poczta w onecie?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() o2
Ech.. patrze ze nikt mi nie pomoze, probowalem nieraz raportu, ale odpowiedzi tez nie uzyskalem.. Ostatnio edytowany przez st1L - 05-05-2007 o 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Sprawdz swoje filtry antyspamowe, one czesto kasuja maile od CipSoftu.
Jesli to nie pomoze to napisz na [email protected] i wyjasnij im problem. Pamietaj zeby dokladnie opisac sytuacje. |
![]() |
![]() |
![]() |
Necross_Elite |
Ta wiadomość została usunięta przez Hegemmon.
Powód: konto hakiera
|
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Dr.Omader
Spam czysty, zreszta e-maile od cipsoftu dochodza, ostatnio doszlo cos takiego temat:Original account data restored Dear Tibia player, You have tried to register your Tibia account to a new email address. However, the change of the registered email has been cancelled because you have not logged in within 24 hours after the email change. Your account has been re-registered to the original email address, and you can login normally using your last valid password. Kind regards, Your CipSoft Team. Ostatnio edytowany przez st1L - 06-05-2007 o 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() No na pewno cos zle robisz, tym bardziej ze widze ze za pomoca RK chciales zmienic e-maila, e-mail z haslem poszedl na nowy adres e-mail, ale w ciagu 24 godz nie zalogowales sie przy pomocy tego nowego hasla ktore ci wyslali, wiec przyslali wiec przyslali na stary adres e-mail wiadomosc o tym.
Napisz do mnie na gg jak chcesz: 9373272.