|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Fake'i przedstawia kolejne sceny z życia Rook Balanced, gdy Rookgaard nie został jeszcze tak zacofany przez jego Twórców. Nie znajdziecie tu wielkich wojen z Minotaurami, ani obusiecznych, elfickich ostrzy. Wtedy pojedynczy granat albo kałach załatwiał wszystko... i wiele więcej. ;f
Sprity wykorzystywane w fake'i nie są mojego autorstwa. Jeśli znajdzie się jakiś zuośliwy autor, niech napisze mi pw, a ja umieszczę jego imię na liście zasłużonych. Główni Bohaterowie (Rook Balanced): - Vialix - Gofin - Szuwar - Cinkol - Hammas - Athrys - Relid Bohaterowie Epizodyczni (drugoplanowi): - Kobieta Lekkich Obyczajów - Drobny Pijaczek 1 - Drobny Pijaczek 2 - Elficki Abstynent - Zul - Sprzedawca Zlomu - Dziadu - Tokyo Burdel - Pikaczu Specjalne podziękowania dla kierownika ZOO w Czarnobylu za udostępnienie Zmutowanej Mrowki. W fake'i wykorzystano 70 kilo czystej heroiny i 20 kilo amfetaminy z Czeczeni (thx Relid) oraz 15 listków marihuany. Wykorzystano też 72 tanich win, w castingu na Żula brało udział 17 osób. Fake'i był kręcony na żywo. Wszystko to wydarzyło się naprawdę (np. wymiociny w 1 odcinku są prawdziwe). Scena w Ryniaczu kręcona była na polskim pchlim targu w Ciechocinku. Chciałbym zaznaczyć, że pokemon Pikaczu był wykonany ze styropianu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Obrazek ten to animacja. Please wait... coś się nie ładuje. ![]() ![]() Sygne w tym poście odłączyłem... niepotrzebne ładowanie tylko... Vial |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Ani to z sensem, ani śmieszne. Ty lepiej rozwiązuj tajemnice rooka.
Przedawkowanie graficzne (a ja i tak mogę lepiej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Graficznie to jest bardzo fajnie, ale czy ten fake'i ma sens? Wogóle nie wiem oco biega, jakieś historyjki wogóle nie smieszne i to wyszystko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Nie śmieszne,bez powiązania,ale graficznie b.ładne.
I rada na przyszłość: nie rób tak ogromnych kadrów,pogarsza efekt. 2 rada: nie wymyślaj niczego na siłę!!Samo wpadnie ci do głowy.(Po obejżeniu fake'a zakładam,że wymyślałeś na siłę) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Słabo, graficznie to za dużo nawwalane.
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Nie wiecie o co chodzi? To nie ma żadnego powiązania. Takie sobie historyjki. Powiązane tylko miejscem, czasem akcji oraz bohaterami. ![]() Vial
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() No cóż, nie popisałeś się :/
1) nie Fak, ale Fake 2) głupie teksty 3) niedoróbki graficzne 4) Elficki Abstynent o.O Pijaczek O.O ( Trochę chore nazwy ) 3/10. Ani to śmieszne, ani fajne. Popracuj nad fabułą i skrupulatnością. Ghand :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() Mi się podoba, motyw towaru z Czeczenii pozamiatał wszystko dookoła ; d
Czekam na więcej ; - ) ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Dla mnie to jest ZARĄBIASTE
![]() Nie rozśmieszyło nie, ale to się po prostu fajnie ogląda ![]() ![]() 9/10 rób dalej plix ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mi sie podoba graficznie, fabularnie nie mam pojecia ocb a humorowo to jak narazie sie nie wykazales. Za ogól moge dac 7/10
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() w pierwszym obrazku baba mowi ze jakis proszek jest lepszy od budaprenu to ona cos skleja tym proszkiem?dżołk
ni smieszne ale ladnie zrobione. 6/10 za humor na sile
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Graficzki nie twoje tylko z Wolves on Prey ... A tgw to fake srednio mi sie podoba
Hmmm czy za to nie powinien (grafiki)być ban jak te z tibia.de? =D |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Bardzo kiepskie.Ten humor... szkoda gadać. No ale graficznie nawet niezły.
Daje ocenę 3,5/10 - Wygląd ma dla mnie małe znaczenie, fake może wyglądać jak gówno ale jak będzie ciekawe i będzie miało interesującą fabułę nie zawaham się postawić 10/10. Ostatnio edytowany przez predalien - 21-05-2007 o 18:55. |
![]() |
![]() |