|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() jeśli jest to mozliwe wklejajcie miejsc w których wam sie najlepiej expuje bądź miejsca gdzie walczyło wam sie nafajniej. Miło by było zobacyć też potwory ktore ubajliście
chwilowo nie wkleje swoich miejsc z powodu problemów technicznych z kompem ale jak najszybciej posatram sie je wyeliminować i wstawić tu kilka wesołych screenów |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: bielsko-biała
![]() |
![]() Żeby nie było tu pusto to coś wkleje. Aha, wiem że używam cheatów ale przyrzekłem(<==tu może być błąd), że od 20 lvl przestane...
![]() Dwarfy ![]() Dwarfy i roty, adv ![]() Roty ![]() Roty i adv ![]() To na razie wszystko...pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() tibia gg śmierdzi ... nie wiem po co wogóle ktoś tego używa... po to są chyba te wszystkie czary światła by je używać ;p i by rósł mlvl..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: bielsko-biała
![]() |
![]() Też uważam, że cheaty są do dupy, ale sie uzależniłem ;P. Hmmm chcę z tym skończyć, ale zawsze jak expie to mane przeznaczam na exevo con bo jestem palek. A po za tym torchów nosić nie mam jak bo mi strzały\bełty zajmują miejsce.
pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() podsatwowe pytanie
o czym jest ten temat ?? o tibi GG?? jak ktos chce to i tak uzywac bedzie a opinia innych go nie obchodzi mlvl na utevo lux ty masz posrane w glowie nie ma co temat jest o miejscach huntu by tu zdjecia wklejac wiec wklejac te zdjatka a nie opowiastki o tibia GG zeby nie byc goloslownym zdjatko z przed...kiedy tibia byla jeszcze w powijakach ![]() http://republika.pl/fartaf/8.jpg |
![]() |
![]() |