|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Siemka ;>
Wiem ze zakladam glupi temat ale mam dylemat ;p Kumple z rl maja od 48 lvla w gore a ja ? 13 xD.. Eq : G armor , plate legi , demon shield , crus helmet , serpent sword , fur boots.. Skile 40/38 moge dotrenic ;p Gdzie Moge moja noob postacia poexpic ;]? Prosze o odpowiedzi. Z Gory wam dziekuje ;] Nie smiejcie sie ze skilli ;p Dziekuje ![]() Prosil bym takrze o podpowiedz jak i gdzie trenic ;p i do ilu ![]() Ostatnio edytowany przez WafelekMaster - 03-08-2007 o 20:35. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Idz poskilluj na dragach albo na demonach tylko wes dózo fuud i kilka ihuw bo daja kombo a expic mozesz na orahahabalalach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2007
Imię: Orromiss
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 31
Poziom mag.: 33
|
![]() Na dwarfach jest dobry exp, nie bede ci mowil w ktorej kopalni ale sam napewno znajdziesz, Jak wyskilujesz 55/55 to wez jakos dobro dwureczno bron i idz na elfy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Weź zajrzył w taki unikatowy dział "Wasze poradniki" a tam znajdziesz czego szukasz.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() A jaki masz nick? na jakim swiecie grasz? i czy na co dzień nosisz takie eq? bo jak tak i jesteś z jamery mogę być twoim kumplem ;]
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
|
![]() |
![]() |