|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!
Stan: Na emeryturze
|
![]() Tak pomoze Ci!
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() No bo jeden koleś mówił mi, że to nic nie da. Ale on chyba nie za bardzo wiedział o co mi chodzi. Jesteś pewny, że rozwiąże to mój problem? Nie chce narazic się na niepotrzebne wydatki, bo z pieniędzmi krucho.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() To zależy od tego czy to inni gracze z twojej sieci bokują ip, czy to ty się zbyt często mylisz przy wpisywaniu numerków. Jeśli to drugie to zewnętrzne ip ci raczej nie pomoże
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() Raczej nie. wpisuję wszystko dobrze, lecz czasami mnie wywala wiec próbuje się zalogowac ponownie i wtedy już mi wyskakuje znamy mi kominikat. A więc powiedzcie mi: na czym dokładnie polega zmiana tego adresu? Niech ktoś obeznany mi pomoże. Prosze o szybka odpowiedź!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!
Stan: Na emeryturze
|
![]() Chodzi tu o to ze ty z kolesiami czy tam Bóg wie z kim masz neta. Oni moze specjalnie wpisuja zle acc/pass do gry i blokuja IP a IP macie wspolne. Jesli bedzie mial zewnetrzne IP to tego problemu nie bedzie bo bedziesz mial swoje unikalne IP. Juz czaisz?
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Ja tez mam ten komunikat.. Częściej nawet niz 'tu many plajers onlajn'. Publicze IP pomoze. Ale pamiętaj, ze publicze IP zwiększa szanse na hacki (nie tylko tibijskie) i inne paskudne wirusy, bakterie i grzyby.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
|
![]() dzisiaj po raz pierwszy spotkałem się z tym problemem. wpisałem poprawnie numer i hasło, ale wyskoczyło, że mam blocked IP - an wet jeśli przecież wpisałbym złe numer/haslo, to po 1 razie nie zablokowali by mi IP. Dodam jeszcze, że komputer nie jest w sieci LAN, a dostawca to kablówka. Wydaje mi się, że wszyscy z kablówki mają takie samo IP, co czyni sytuację beznadziejną - ma ktoś jakieś rady?
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() Cytuj:
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Białystok
|
![]() Ja miałem dzis podobny (tak mi się wydaje) problem. Otóż grałem przed savem serwera, kazał łobuz wyjść z powodu zapisu ;/ Potem sobie próbuję wejść a tu LOL nie da się "your IP adress is blocked for 30 minutes". Po tych felernych 30 minutach było już wszystko dobrze. Czego to może być wina? Może to jest n00bowe pytanie, ale nie bardzo mam do kogo je skierować... Mam publiczne IP, wcześniej tego problemu nie miałem. Z góry dziękuję za odpowiedź.
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Sandomierz
![]() |
![]() Ja mam to samo co ten człowiek wyżej napisał :/. Kazali mi wyjść na restart servera po 10 minutach włączam tibie wpisuje hasło numer i mi pisze "Ip blocked for 30 minuted"...no kurde nie wiem co mam robić :/
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
![]() Ja nie gralem przed restartem, ale kiedy chcialem sie zalogowac pare minut po nim tez mialem banana na 30 minet
![]() |
![]() |