|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() No więc chciałbym zobaczyć czy wszyscy powiedzieli prawdę ze swą znajomością J. angielskiego
![]() ![]() No dobra, częsć pierwsz ( będę zamieszczał co jakiś czas kolejne testy ) : Przeczytaj uważnie tekst i odpowiedz na pytania, wybierając za każdym razem jedną z podanych odpowiedzi. Aaron Spelling is said to be the richest and most successful television producer in Hollywood and, in a city famous for its wealth, his wife Candy, is the biggest spender. They recently paid more than $10 million for the huge house Bing Crosby used to live in. Then they had it torn down so that an even bigger and more wonderful mansion could be built. Not only will it have a more luxurious swimming-pool but an indoor ice-skating rink and a private zoo, as well. The final bill will come to at least $25 million. They say that a few years ago, on a typically warm Californian Christmas Eve, Candy had a huge amount of real snow delivered to the Spelling mansion and spread all over the green lawns so that their children could enjoy "a white Christmas". Not long ago Candy decided she needed a few more clothes. She had a whole fashion show flown out to her from New York, along with the designer and three models. Not only did she buy the entire collection but - so the story goes at least - the bags and hats the models travelled with, as well. A lot of people in Hollywood wonder what she is going to buy next. I tu możliwości : 1. Aaron and Candy Spelling are now living in A ) a house that they had paid $ 10 million for. B )a more luxurious house than the one they bought. C ) a house that needed a lot of repairs. D ) a lovely old-fashioned mansion. 2. The house they bought A ) had an ice-skating ring and a private zoo. B ) belonged to Bing Crosby. C ) was torn down because it was so old. D ) was too small for them. 3. The real snow Candy wanted for Christmas was A ) brought to her home from elsewhere. B ) placed on the edge of the lawns. C ) manufactured at her own home. D ) more than she needed to cover her property. 4. A short while ago, Candy decided to A ) fly to New York to buy some clothes. B ) run a clothing company herself. C ) employ a fashion designer and three models. D ) purchase every single item in a fashion show. Narazie to tyle ![]() Aha i najlepiej jakbyście odpowiedzi na pw przysłali !
"...Zrozum co naprawdę watro zrobić w życiu, a poznasz swych przyjaciół..." Szanuj tę prawdę a poczujesz w sobie moc. ![]() Vote it ! ![]() Ostatnio edytowany przez Omega~ - 19-10-2004 o 20:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() wycieplem odpowiedzi swoje, na pm wyslalem
![]() Ostatnio edytowany przez hoomik - 19-10-2004 o 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Może i zrobie, ale mam pytanie:Czy te błędy gramatyczne/ortograficzne wprowadziłeś dla utródnienia?? Zdania też są jakoś dziwnie sklecone......
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() heh
ja niczego nie będe udowadniał, wiem swoje, a tak wogóle to by wyszło i tak później |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() To jest przpisywane z New York Times i nie do końca sprawdzone ( a tak ufałem tej gazetce : P ). Sprawdze do końca aby nie było tyrańska...
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
|
![]() A co do znajomości Angielskiego - Ja POtrafię sie porozumiewać z ludźmi po angielsku, byłem na wymianach gdzie angielski był niezbędny i jakoś sobie dałem radę.
Ale może ci potem wyśle te odpowiedzi ![]() Edit: OK POlin. Człowiek nie ejst wszechwiedzący. Robić z siebie pajaca? Czy napisania że można nie znać tej formy albo czy to jest błąd to robienie z siebie pajaca? Nikt nie wie wszystkiego i nie wymagajcie od człowieka żeby wszystsko potrafił Ostatnio edytowany przez Ernoth - 20-10-2004 o 04:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Zyraf mądrze gada. Wszystko okaze sie na miejscu. Przy tlumaczeniu tekstów, nie ma się testu zamkiętego tylko samemu trzba tlumaczyc. Z resztą przewiduję, że bardziej przyda się umiejętnosc tlumaczenia z POL na ENG.
|
![]() |
![]() |