|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Legnica
|
![]() Witam! Chciałbym zacząć uczyć się robić fake'i ale, nie mogę znaleść Fake Font Converter. Proszę nie pisać że jestem noob itp. i żebym poszukał na forum czy internecie. Ponieważ szukałem! Dlatego bardzo proszę o podanie linka to konkternego downloadu (działającego!). Proszę o szybką i bezkrytyczną odpowiedź. Z góry dziękuję!
@EDIT: Miałem nadzieję że mi ktoś szybko pomoże, ale tylko oglądacie i sobie idziecie... Ponad 1h temu napisałem, a wy mnie po prostu ignorujecie! Ten program jest wprost niezbędny do robienia fake'ów... Teraz dwie osoby go potrzebują, a w poradnikach nie działa... Proszę po raz kolejny... Pomóżcie... @EDIT2: Już nie trzeba mi waszej pomocy... Ściągnełem FFC stąd: http://smoczekleon.webpark.pl/ffc.html Ostatnio edytowany przez Barn - 22-07-2007 o 15:35. Powód: Nie trzeba |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Cieszę się ze właśnie o to zapytałeś ponieważ jestem w takiej samej sytuacji
![]() @edit: dzieki ![]() Ostatnio edytowany przez Kazio-Wihora - 24-07-2007 o 15:45. |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Gdzieś w Polsce....
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: A bo ja pamiętam?
Świat: Eternia
Poziom: 21
Skille: 60/60
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja tam nie muwie ze jesteś noob ale naprawde gdybys poszukal to bys znalazl, zkond to wiem?Bo sam dalem linka w poradniku "Jak zrobić fake?"
Ps. Ja czasem czekam na odpowiedz 2 dni więc nie płacz -.- to tyle i nastempnym razem uzywaj klawisza "Szukaj" ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ty idioto ! Ten temat jest sprzed 2 miesięcy ! Koleś już od dawna ma program a ty musiałeś i tak to coś odświeżać ! Ja pierdziele -.- Reported