|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
Lokacja: Sulechów
|
![]() Wiesz to by bylo troche bez sensu ja knightem expuje i mam skile 45/44 lvl 15 a kumpel trenuje i ma lvl 10 a skile 56/56.Skile duze zalezo od tego czy expujesz czy trenujesz.Przy expowaniu skile rosno o wiele szybciej bo nie dosc ze uderzasz to tez otrzymujesz ciosy ,natomiast przy expow skile leco wolniej z tego powodu ze za potworkami ganiasz po calej mapce.Moim zdaniem tabelka taka by sie wogle nikomu nie przydala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
Lokacja: Sulechów
|
![]() Ups pomylka. Przy trenowaniu skile rosno szybciej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Sie takiej tabelki zrobic nie da, bo kazdy skille powinien miec jak najwieksze. Zreszta podobny temat juz tutaj byl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
![]() |
![]() Raczej nie mozliwe. Kazda postac inaczej trenuje niekiedy 10 lvl ma juz skille 50/50 a niekiedy 18 ma 38/38 - dalem je tylko jako przyklad bo spotkalem sie juz z takimi osobami.
Chlopie nie masz co sie meczyc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam knight'a lvl 11 i mam skille 34/29 male ale je trenuje, ciagle chodze na trolle bo na nich sie dostaje exp i kase a w venorze jest takie miejsce i jest naprawde duzo takich troli i mozna sobie fajnie potrenowac. Ale trening z kolega to zawsze cos wiecej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
![]() |
![]() Ja mysle że to jest sprawa indywidułalna gracza
np. ja miałem knighta któr miał na 23lvl skille 70/65 bo trenowałem nonstop i to zależy tylko odemnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Ja tez skromniutko moj knight 26 levle 64/64.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2003
![]() |
![]() No ale można byłoby właściwie taką sygerowana tabelke stworzyc, w której np. umiszczono by, że na takim a takim lvl, najniżej należy mieć takie a takie skille, a poniżej trzeba sie skupić na treningu, a nie dalszym expowaniu
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
|
![]() Wiesz, to było by trochę bez sensu, ale skile zależą od tego ile kto ma cierpliwości na trening.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() No ale zalezy tez jaki kto ma zawod. No bo jak ktos ma sorca no to mu sa tak potrzebne dobre skille ze to koniec
![]() pozdrawiam
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() ja mam palka ze skilami 62\40 shielding beznadzieja a mam level 23
![]() |
![]() |
![]() |