|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2007
|
![]() Dzień dobry, chciałem stworzyć temat "WYŻALENIA" aby ludzie którzy zostali dotknięci przez lagi/kicki/hacki/itp. mogli się wyżalić lub opowiedzieć o swoich felernych przygodach. Może zaczne od początku...
Mój pierwszy poważny char to Nadia Xar(druid) na świecie Refugia, dość szybko wbiłem 52 lvl, pierwszy problem z dedem zaczął się w ankrahmun na tombie, expiłem wtedy na -1 za tp. padłem przez lag... Kolejny Dead był przez kicka na 2. mumiach (15 min po poprzednim dedzie)... hmm... po jakiś 2. miesiącach padłem na dragu już na faccu padłem z 50 lvla na 48lvl od tej pory nie czuje sympati do dragów może dlatego , że pierwszego draga na hp zabilem mając właśnie 48lvl? Czekam na Twoją felerna historię... opowiedz o niej ... może ci cieżar spadnie z serca jak mnie? PZDR. Cya. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jest już temat do płaczu po hacku, a także do żalenia się na CipSoft.
>down Who cares? Ostatnio edytowany przez Bastash - 12-05-2007 o 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
|
![]() @up
Ale to jest juz zupelnie inny temat... Moim pierwszym charem, ktorym mialem 30 lvl poszedlem sobie do kopalni dwarfow. Zrobilem lvl oraz niezlego loota, ktory wazyl 15k z groszami. Gdy wychodzilem z lootem spotkalem na swej drodze 3 red skulli. Wydawali mi sie oni normalni i nawet mnie eskortowali po drodze ^^. Jednak pod brama w kazzo podbieglo paru hight levelowcow by ubic moich "przyjaciol". Nie moglem nic zrobic byli zbyt potezni dlatego zabili ich, kiedy ja ratowalem sie ucieczka z lootem do kazzo. Pospiesznie do mnie przybiegli i sciagneli mnie paroma sdekami... (przez co stracilem loota;/) Okazalo sie jednak, ze byli oni w mojej gildi. Powiedzieli mi, ze sie "kumplowalem" z ich wrogami przez co wyrzucili i zrokowali mnie. the end ^ prawdziwy unluck... P.S. Od tamtej pory jestem nieufny wobec all gildi.
helo? Ostatnio edytowany przez Honasolo - 12-05-2007 o 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: L
![]() |
![]() hehehehe no niezle miales
![]() |
![]() |