|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() Zaczynam swoją przygode z Screnami wiec nie krytykowac mnie za bardzo
![]() Screny narazię będa z elysi, temat nazwałem "vifez przedstawia" żeby być rozpoznwalanym przez kumpli jeszcze z Isary... ![]() No więc zaczynamy, pierwsza porcja to Behe huncik... Na huncie byli: Creghan (ja) 40lvl 41mlvl SD+burst (zginołem na ostanim Behe) Tsaro 82 dista chyba SD + bolts Divrael BOHy + UHy shield koło 75 padły 22 sztuki loot : Steel bots + śmieci mi szło bp SD na 3 sztuki około behe |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() fajne screeny ale nie działaja lól
btw widzalem je na gery.pl yess yess veri gud i si skrins z widoku sorka lepsze ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() mi niedzialaja pisze cos tam ze niemoze znalesc a zdjec niema
![]()
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() jusz wszystko naprawione podziękowania dla izzyka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() Koles jest na cyclopolis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
|
![]() hmm....
Cytuj:
Nie wiem co w tym dziwnego... oO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() gratz 1 steel butow na elysi (od kombatlera xD)
tsaro ile sdkow strailes?? i ile robiles ten 16m lv ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Tsaro urzył jakieś 7-8bp SD, a co do jego mlvla no to robi go od początku serwer policz sobie ile dokłądnie ma Elysia
![]() Komentować plx, bo nie wiem czy się podoba i czy dawać screny z necru, hero huntu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
![]() PS: nastepnym razem róbcie lootpic ![]() cya |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() Gratz panowie
![]() ![]() Enslaved kajko sie klania ss fajne dawaj ile masz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica
![]() |
![]() Czlowieku full wypas ss'ki jak je obejzalem to bylo super ja tam bede raczej nagrywac moje wyprawy takie w mocniejsze miejsca.Dawaj więcej ss'ków Gratz steel bot's czy wypadły wam 2 sztuki
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() oczywsicie ze dawac tez mi pytanie ;p
chodzi mi oto ile on robil z 15na 16m lv =] ile czasu to mu zajelo
![]() |
#14 | ||
Użytkownik forum
|
![]() THX all....
Cytuj:
Cytuj:
Co do screnów: Hero hunt nie był zbyt ciekawy i nigdy nie jest ciekawy, zapomniałem tam dopisać że lootem był tylko War-hammer nawet nie robiłem loot pica bo nie było po co ;] Wrzuce za chwile screny z Necro na Elysi... dziś byłem na fajnym quście (terz wrzuce screny)... To 3maj cię się all ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() No to necro hunt :
Cervantas de'arc -royal pally (mój tibijski bro) na huncie był koło 55lvla teraz mam 60+ wystepuje w roli bloka z kuszą... Ziverlan - master sorcere coś koło 20lvla+ a mlvl tez nie wiele lepszy, tego czasu only hmm's... Ja 35lvl+ 35mlvl+ -master sorcerer Hmm's and GFB Na początku kilka crenów z tego mniejszego respa u gory, potem jusz z tego wiekszego dolnego, hunt został przerwany gdzię w połowie bo cervantas~ musiał isć pomóc w OF-quescie, był terz robiony Ue test na miejscu bo jakoś nie było co z maną zrobić ;> ... loot zaden kompletnie nic... około 1k w złocie. (ale musze się pochwalić ze z nudów jak czekaliśmy chwilke na resp chodziłem sobie na DSy i ghosty :>... i powiem tak 4DS-g-shield 5ghost ancient shield i bez komentarza ![]() Necro huncik |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2003
![]() |
![]() fajne screeny
![]() teraz kolej na dle moze ^^? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() DL hunt soon...
A teraz troszke dragów na edron... na jednym screni jest pokazany loota w bp. p-legs ![]() O to i one: Drags huncik malutki |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() 3 Questy
Quest numer 1 - a raczej dwa questy w jednym, pierwszy na wierzy po drodze kilka arcanistów i troszke scoutów (nagroda:60 poison arrow, 30 burst arrow, MF, Life potion) ... Divrael wszystko zabijał bez większych strat, on tam expi dla tego przyszłem z nudów an te questy ![]() Btw. co do nagród mogłem sie pomylic nie pamiętam tego dokładnie... A o to i linka. http://members.lycos.co.uk/sztubak20...0Camp%20Quest/ Quest numer 2 - no co tu dużo mówić zwykły spike quest... ja go wykonywałem ![]() ![]() A o to i linka. http://members.lycos.co.uk/sztubak20...Sword%20Quest/ Quest numer 3 - znów dwa questy za jednym zamachem necro quest byłem tam w roli SD-shotera :> nie mam screna z warlockiem bo naprawde jest to szalony i nie obliczalny potwór ale na niektórych screnach widać jego "comba" (nagroda za quest Dragon lance, vampire shield). A drugi quest jaki przy okazji wykonaliśmy to "triple UH runes quest" - i wszystko jasne. W pokoju z skrzynią questową były 3 monkersy na pape... ![]() A o to i linka. http://members.lycos.co.uk/sztubak2000/Warlock%20Quest/ To tyle questów zbiliza się lvl 60 - a więc spooooro ciekwaych questów będzie ![]() ![]() 3maj cie się all - i komentujcie screny bo temat ma 1100+ odświerzeń i 16 postów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() DeMoN HuNt
![]() Dellas master lvl 50 po huncie lvl 51 mlvl 50 Creghan czyli ja ![]() Druid de'arc elder druid coś koło 30... mlvl 44 Cervantas de'arc 71 royal( z 43 skillemshildinga;p) Hunt trwal 3-4h poszlo 50 BP uha u mnie 26bp Sd u dellasa 13bp SD druid de'arc 3-4bp Loot: 3x Fire axe, 1x Giant sword (3 giant sword na wlysia poprzedniego zlotowałem terz ja na behe. quescie ;p ) No i o to i one. http://members.lycos.co.uk/sztubak2000/Demony%20we%203/ |
![]() |
![]() |