|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Piszcie tu jakie jest wasze hobby (o ile macie) lub zajęcia które po prostu lubicie robić i robicie je często.
-łowienie ryb (czasami mam paro dniowe napady na to po czym mi się znowu nudzi) -jazda na rowerze oczywiście ekstremalna (amatorska) -czytanie (lubie czytać jak jest jakaś fajna ksiązka pod ręką) Nie moge sobie więcej przypomnieć |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko co związane z obróbką cyfrową
Muzyka (amatorsko czasem zrobie jakomś techniawe ![]() Kompy ![]() RPG Strategie (?) ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Gra w D&D - jesli ktos ciekawie prowadzi to wtedy kiedy mam czas
![]() Czytanei ksiazek - jak komp mi sie znudzi Ogladanei TV - jak moj brat na kompie siedzi Gra na kompie - Ofkors ![]() Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 24-09-2004 o 22:03. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Informatyka, jazda na rowerze, szydełkowanie, picie piwa, jedzenie pierogów na czas.
Zapraszam na forum Sony Ericsson. Ostatnio edytowany przez Gonzo von Krenzel - 18-04-2005 o 18:35. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Sport /piłka nogowa w szczegolnosci/
Komputery /Internet, niektore gry [tzn. chodzi o to, ze robie z nimi cos wiecej niz tylko gram]/ Ksiazki /sensacyjne [Clancy], fantasy [Pratchett, Sapkowski]/ Filmy /kazdy gatunek procz musicali i romansow/ Muzyka /metal, hard rock, troche takiej radiowej/ |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Nie Gonzo ty powinienes wziasc udzial w konkursie: Oryginal Roku... JEDZENIE PIEROGOW NA CZAS TO TWOJE ZAINTERESOWANIE?!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() JAzda na rowerze/Muzyka/Tv/JEDZENIE o tak to bardzo lubie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Moimi ulubionymi zajęciami są :
1. Gra w SZACHY ... < turniejowa > - bardzo często 2. Gra w pokera ... < z kolegami , ale oczywiście na kasę > - czasami 3. Oglądanie filmów w KINIE ... uwielbiam chodzić do kina ! - bardzo często 4. Picie KAWY , cóż za wspaniały napój ! - niezwykle często 5. Uwielbiam deszcz i burzę ... trudno to nazwać hobby , ale wpisałem ... 6. Wszelkiego rodzaju gry strategiczne np. staro- azjatycka gra GO , rummikub ... ... no i różne takie ... pełno ich na kurniku 7. Czytanie książek , ... a uwielbiam mitologię grecką ! Ostatnio edytowany przez Angelus - 27-09-2004 o 07:39. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dungeons & dragons (dopiero zaczynam)
odwiedziny mojej przyjaciółki ..... lodówki gra na kompie TV i kino no i oczywiscie bez sensowne chodzenie po necie |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Harcerstwo.
POznawanie tajemnic Powstania Warszawskiego, hobby zdobyte dzięki w.w. czynnosci =] Łażenie NA miasto Teatr (uwielbiam chodzić do teatru, a także grać sztuki) Czytanie, dobrych książek, wierszy Przeglądanie for. Hahahaha nie mogło zabraknąć: Zwiedzania najsezrszych zakątków lodówki. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Hmm...
- Gra w AD&D i podobne D&D. - Komp(i wszystko jasne) - Słuchanie muzy szczególnie hh (Hail Oldschool's maniacs!!) - Jedzenie smacznych żeczy(ale nie bez przesady, potrafie się umiarkować) - I oczywiście tibia I chyba to wszystko a jak bedzie jeszcze coś to zedytuje posta. ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Irux - 27-09-2004 o 15:56. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() czytanie ksiazek (w szczegolnosci fantasy oraz wszystkie ksiazki Pratchetta
![]() muzyka czasem rowerek |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() ej a co to za fajna gierka o której ja nie wiem! "D&D"
co to jest ktoś poda stronkę tej gierki? a wracając do tematu: modelarstwo wędkarstwo(tylko w lato ![]() rower ale nie po mieście tylko po wiose i lesie (ofcorz) komputery i wszystko co ma wtyczkę lodówka ![]() łażenie nocą po mieście EDIT: podrosłem i kilka nowych zainteresowań ![]() dziewczyny telefonia komórkowa (uwielbiam dłubać przy telefonach) strzelectwo (kurde gdzie mój kochany słownik ort. ? ![]() Ostatnio edytowany przez joey - 18-04-2005 o 18:55. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Kluczbork
![]() |
![]() Przedewszystkim Jazda Konna nie mogę bez tego żyć (I love horse
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() siedzenie na kompie. granie, grafika, sluchanie music koniecznie mocnej... fantastyka ( sapkowskiego przeczytalem 16 razy ), sredniowiecze a dokladniej uzbrojenie
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() 1.html
2.fingerboard- świetny sport extremalny ![]() 3.rowerek 4.dziewczyny ![]() 5.trochę grafika 6.szkice 7.łamigłówki matematyczne, ale tylko trudne 8.czasami szachy |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() WFB, zeglarstwo i komputer.
Ostatnio edytowany przez Rankor - 18-04-2005 o 17:33. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() 1.Granie na kompie
2.Wynikajace z powyzszego-upraszanie brata(7 lat starszy cholera jasna ![]() ![]() 3.Siedzenie na wszystkich pieprzonych forach(jak brat nie pozwolil wgrac gierki) 4.Szpilanie 24h na dobe w gierke ktora pozwoli wgrac(w 8 przypadkach na 10 to BG2 ![]() 5.Odrabianie 'strat' po ostatnim formacie(tez tego nie lubie ale moj kochany kompik tego ode mnie wymaga ![]() 6.Prace tworcze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7.To chyba tyle...
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() <>Warhammer Battle
<>RPG wszelkiej masci <>czytanie <>zeglarstwo <>lucznictwo <>muzyka(zarowno sluchanie jak i gra na klawiszach) <>troszke modelarstwa |
![]() |