![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: old vij... ;-)
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
|
![]() Witam!
Oto jak 35lvl knight blokuje GSa "_" skille 69/68 no ale wszystko dzięki znakomitemu sorcowi który nakręcił film ![]() ![]() www.sport.boo.pl/moje/GS fast dead!!!.rec fast dead!!!.rec cya ------ Edit by Gremlin Poprawione (chyba) Ostatnio edytowany przez Gremlin - 29-09-2004 o 03:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: old vij... ;-)
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
|
![]() mi działa :/ nazwa jest do d*** (nosa) bo ze spacjami ale na IE powinno działać (nie ja tą nazwe wymyślałem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny gracz
Imię: tasanko
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
Poziom: 64
Skille: 80/79
Poziom mag.: 6
|
![]() heh fajny filmik tylko 1 rzecz mi sie nie podobala.......ten glupek homadef aka strazak-sam przez ktorego stracilem k-armora i guardian halberd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Tak w ogóle Tasamko to przeze mnie straciłeś to co straciłeś a nie przez HOMADEFa. To jest bardzo ciekawe "JAK KNIGHT NA 33 LVL MOŻE ZOSTAĆ ZABITY PRZEZ DRAGA??" Odpowiedzi proszę przesyłac pod ten POST
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny gracz
Imię: tasanko
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
Poziom: 64
Skille: 80/79
Poziom mag.: 6
|
![]() odpowiedz jest prosta-Polski noob uhal smoka.Ale kij Ci w oko juz o tym zapomnialem i bawie sie w najlepsze.......
Ostatnio edytowany przez tasamko - 29-09-2004 o 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ale i tak trzeba być niezłym looserem skoro dałeś się tak zabić przez smoka. Zycie to jest walka i wygrywa silniejszy. Życzę miłej zabawy TASAMKO
![]() |
![]() |