|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() "Efektów dźwiękowych w Tibii nie uświadczymy. Za to grafika jest jednym z najładniejszych 2D jakie kiedykolwiek widziałem na oczy. Nieco przypomina produkcje RPG Maker, ale zapewniam Was, że jest to zupełnie inny poziom. Ładnie wykonane pomieszczenia, podziemia, zamki – to właśnie atuty interfejsu graficznego produktu niemieckiego CipSoftu."
To jest tylko część, resztę można znaleźć tu, czytajcie i podziwiajcie ![]() Pzdr Cáno |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Hmm.. Fakt grafa nie jest zła. Tylko animacji brakuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Ładna recka, troche bardziej mi się podoba, od tej która ukazała się na stronie www (lub?) CZASOPISMA [redaktorzy są uczuleni na tym punkcie
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Takie mam wrażenie, iż autor tej recenzji niewiele gier 2D tak naprawdę widział.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Jeżeli chodzi o grafikę, to nie jest ona najgorsza. A najlepsza grafa 2d jaka mi wpadła w oko to Golden Sun, gra na GBA. Super animacje, ladna mangowa grafika i pseudo-3d walki. Polecam xD
re:down ![]()
Confutatis maledictis, Flammis acribus addictis. Dies Irae Ostatnio edytowany przez Ozon18 - 30-09-2004 o 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Grałem w GS. (mam emulowanego na kompie + gralem u kumpla na konsolce). Grafa jest bardzo dobra i efekty 3d takze niczego sobie. Ale zauwaz ze większosc gier na GBA ma dobrą grafę.
|
![]() |
![]() |