|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Żabno k. Tarnowa
Świat: Isara
|
![]() Witam!
Mam pytanie odnosnie expienia z blokerem w Omruc lookout lub jak kto woli Penisula tomb. Zastanawia mnie jak najefektywniej wykorzystac blokera (89 ek). Leczy go druid. Bylem tam juz raz jednak zamiast gfb zuzywalem strasznie duzo manasow na leczenie siebie i bicie dsow ktore nieraz sie przerzucaly. Druid tez niezle wastowal poniewaz blkoker wbiajal sie w sam srodek respa. Wyciagnolem tam 100k/h jednak stopien skomplikowania takiej akcji troche zniecheca. Prosze o jakies porady. W niedlugim czasie planuje kolejna wyprawe na 8 bp gfb i chcialbym zeby tym razem sie udala (loot tam jest nawet niezly). Pozdrawiam!
|
![]() |
#2 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Taak...
Na poczatek odnośnie wbijania sie na resp. Nie ma sensu wbiegać na chama do pokoju i lurnąc na siebie cały skład. Znacznie korzystniej będzie, jeśli bloker wejdzie w miare powoli, jak cześc kreatur sie na niego rzuci to on dojdzie do ściany i tam 'zakampuje'. Bedzie wiec go bilo max 5 potworów, co wiaże sie ze znaczna oszczednościa leczenia. Żeby sie reszta na Ciebie nie rzuciła proponuje żebyś stał troche dalej. Co do dsów, no coz, musze przyznaćze one straszliwie przeszkadzaja expic. Ale można z powodzeniem je ignorowac (chyba ze strapują kogośz Was), stopniowo bić (ale to zwalania exp/h i zwiększa koszta) albo wybierać pokoje bez dsów... -2 Penisula to tak duży tomb, że nawet bijąc 50% komnat po zaczęciu nowego kółka resp będzie najprawdopodobniej pełny. Tutaj polecam obejrzeć jakiś filmik i zaznaczyć sobie pkoje, w których nie ma dsów ew jest mała ilość. W ten sposób znajdziesz dobry "szlak" expienia. Po prostu po kolei będziesz bił wybrane pokoje, zamiast latać po całym tombie ![]() No i sposób lootowania- jeśli naprawdę zależy Ci na jak najwyższym exp/h, to proponuję lootować tylko vampy, necro i asa. O dustowaniu vampirów też bym zapomniał ![]() Mam nadzieję, że teraz wykorzystasz możliwości Omruc tombu -2 w pełni ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Żabno k. Tarnowa
Świat: Isara
|
![]() Wielkie dzięki. Bardzo profesjonalna odpowiedz. Tylko co do omijania niektorych roomow. Gram na Isarze a tam resp jest wredny gdy na servie jest 140 osob wiec czasami lepiej bic wszystko. Opracowalem tez nowa taktyke. Bloker po prostu biega z tym syfem. Dsy sa w wiekszosci pokoji i z regoly zostaja na sam koniec. Jak bedzie tego duzo sprobuje walnac e wave. Mysle jednak ze ta meczarnia skonczy sie gdy wbije 60 lvl. Jeszcze raz dzieki jesli znasz link do filmu to zapodaj bo ten Cichego jest cuz troche nieaktualny. Pozdro!
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Taki malutki offtop:
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Da sie załatwic, kiedyś nagrywałem najszybszy exp jaki jestem w stanie zrobić na tym lev solo
![]() 20 min, tempo 130k expa: http://www.speedy share.com/923644980.html [bez spacji pośrodku] CIesze sie ze choc troche pomogłem ![]()
![]() |