|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2003
|
![]() Gs-a mozna i na 8 lvl pojechac ,tylko musisz miec dobre skile i e-bombe lub BoH-y bo bez tego gs Cie dogoni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2003
|
![]() Ej alfonsie mi chodzi o to zeby przed nim uciekac np. jak juz wyczerpales wszystkie e-bombki to i tak musisz uciec do swiatyni albo np. palkiem na 19 lvl'u zeby do niego ze strza naparzac. a pozatym ja sie pytalem jaki lvl trzeab miec zeby przed nim uciec.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: London
Imię: Nilostan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mortal Sin
Świat: Pandoria
Poziom: 155
Poziom mag.: 75
|
![]() LOL chyba sobie zarty stroisz na 8 lvl nawet z BoH, time ringiem i przyspieszeniem gs cie dogoni!!!
Ale jak masz energy bombe to spokojnie mozesz zabic gs, i jest takie miejsce nie bede zdradzal chociaz i tak wiekszosc je zna gdzie gs mozna zablokowac 1 ef. A 18 lvl starczy zeby uciec GS. Na 20 spokojnie tylko nie biegaj caly czas po zakretach.Najlepiej dookola swiatyni na poh (uwazaj bo ja na 20 o polowe go wyprzedazalem) na pewno dasz sobie rade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2003
|
![]() No tak ja mam 22 lvl i sie nie odwazylem pojsc bo moj zioemk na 24lvlu mu nie uciekl naszczescie uzyl Haste i mu uciekl... wiec nie wiem jak to jest. dobije do 25 lvla i do skillli ok.80 to wiem ze dam mu rade
![]() |
![]() |
![]() |