|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() No to dziś postanowiłem iść z kolegą do zamku koło ab. Wszystko zapowiadało się wspaniale i tak było. Gdy zaczeły mi się lagi zaczeliśmy wracać, po drodze napatoczył się jakiś minoske no to go ubiliśmy, położyłem loot na bok (koło naszego lootbaga) i przechodził ten miły pan i se go skonfiskował... i:
Ciemny widać gdzieś nachwile odszedł no to położyłem (tak jak mówiłem) loot koło naszego lootbaga. Tu jak poszedł dalej to Krzyknoł coś :/ (po kradzierzy loota, tego z minosa...). Wydaje mi się że myślał że coś na niego mówię. ![]() Tu już jak wyszliśmy z dziury i podążaliśmy do AB by sprzedać loot, to nasz Polski Dobroczyńca powiedział (musiał se przypomnieć chyba o nas... bo przecierz spotkał nas niecałą minutę wcześniej...) ![]() Tu oto krótka rozmowa... dość inteligenta... ![]() Następnie spotkałem "kolegę" koło sprzedawcy zbroi, brioni itp. Po sprzedaniu przez niego loota zagadał do mnie " No co k**wa stoisz?" a potem powiedział magiczne słowo "Exevo Con" i ... ![]() (Skończyły mu się strzały ![]() A tu macie jak nasz kochany Polski wielbiciel swojego narodu oraz jego mieszkańców wygląda... widać że dzielny jest...eh ![]() Wniosek: Władza i "myślenie" że jak się ma tzw. "FAMILIĘ" to jest sie kolejnym członkiem jakże "miłych" Del'Torro... pewnie przez zamieszczenie tego topicu, będe mieć "Rooka" lub "deada" przez jednego z jego bohaterów... Także chciałbym poznać co wy sądzicie o takim czymś.... POZDRO DLA CAŁEJ GALANY ! Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 26-09-2004 o 13:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Chemical or rookad
Profesja: Rookstayer
|
![]() No oto przyklad jacy sa Polacy wystarczy ze ktos cos ukradnie i robi sie wojna na tych ss mamy wlasnie przyklad.Myslą ze maja kumpli z wiekszymi lvl to moga robic co chodza...
Ostatnio edytowany przez mati9 - 26-09-2004 o 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() Nic na to nie poradzimy takie inteligenty sa i to dosc sporo ktorzy mysla ze maja 4 kumpli i moga wszystko a chociarz sa mniejsze lvle od nas lub podobne ;/ ziomek sie wozi bo jest poczatek serva i mysli ze zarzadzi on na nim wraz z jego "familia". Moze pogadaj z liderem jego gildi na ten temat moze jego ziomki z gildi sa inne niz on
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Sranie w banie. Przeprowadz sie do innego miasta, prawdopodobnie bedzie po sprawie (tzn trzymaj sie od nich z daleka). A skoro jego przyjeli do rodziny, to powyzej ~30lvli nie maja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Przed kompem:)Yeah Słucham: Myslovitz:)
![]() ![]() |
![]() Nie cierpie takich kozaków :/ Myślą, że mają protectorów na h-lvlach to mi wszystko wolno ;/
![]() |
#6 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() Cytuj:
A myślisz że ja sie go boje ? lol ! co ty, chciałem wam własnie pokazać jak to Polacy się kochają na wazajem ![]() ![]() ![]() Re Down: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 26-09-2004 o 13:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() a ja chyba znalazlem odpowiedz na to nurtujace nas wszystkich pytanie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Daleko nad rzeką....
Stan: Na emeryturze
Imię: Azbesciak
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
|
![]() Cytuj:
bauhauahuhauhauahuha buahauhauha dokladnie stary dooookladnie !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do pana z 13 lvl.. namelock by mu sie przydal ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() jakbym ja spotkal takiego kolesia to bym go zrookowal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2004
|
![]() Ja jestem narazie na Rooku mając 7 lev ale też spotkałem ich rodzinke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Buahahahaha................... Tacy są juz Polacy, ja robie tak, jak ktoś się mnie czepi krzyczę mu I do not understand (Błędnie oczywiście) albo mowie BR? I gośc cos gada i odchodzi.............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Omg tacy to mnie dobijaja, kurde ze rodzinke ma to skacze... Niektorzy ludzie skacza do innym bo maja protectorow czy jakos tak. Zebym gral na isarze to takiego kolesia JEEEzuuu bym zmiotl z powierzchni ziemi, by nawet nie wiedzial kiedy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Z Twoich najgorszych koszmarów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Petzik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 666
|
![]() Erm... No, że tak powiem, Dopadne Cie to świr
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Harmonia | Ab'Dendriel
|
![]() thx za pozdrownienia bo też gram na galanie =] a ja mysle ze to byl zwyczajny n00b ktury myslal ze zaszpanuje ze ma skulla i wydaje mi sie ze on nawet nie chcial cie zabic tylko walnac pare razy ale nie rozumiem dlaczego =/
|
![]() |
![]() |