Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-09-2004, 13:04   #1
Avager Niebieski
Zbanowany

Avager Niebieski's Avatar

Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.

Avager Niebieski ma numer GG 1611291
Domyślny Polska "Wspólnota" na Galanie

No to dziś postanowiłem iść z kolegą do zamku koło ab. Wszystko zapowiadało się wspaniale i tak było. Gdy zaczeły mi się lagi zaczeliśmy wracać, po drodze napatoczył się jakiś minoske no to go ubiliśmy, położyłem loot na bok (koło naszego lootbaga) i przechodził ten miły pan i se go skonfiskował... i:

Ciemny widać gdzieś nachwile odszedł no to położyłem (tak jak mówiłem) loot koło naszego lootbaga. Tu jak poszedł dalej to Krzyknoł coś :/ (po kradzierzy loota, tego z minosa...). Wydaje mi się że myślał że coś na niego mówię.

Tu już jak wyszliśmy z dziury i podążaliśmy do AB by sprzedać loot, to nasz Polski Dobroczyńca powiedział (musiał se przypomnieć chyba o nas... bo przecierz spotkał nas niecałą minutę wcześniej...)

Tu oto krótka rozmowa... dość inteligenta...

Następnie spotkałem "kolegę" koło sprzedawcy zbroi, brioni itp. Po sprzedaniu przez niego loota zagadał do mnie " No co k**wa stoisz?" a potem powiedział magiczne słowo "Exevo Con" i ...

(Skończyły mu się strzały )

A tu macie jak nasz kochany Polski wielbiciel swojego narodu oraz jego mieszkańców wygląda... widać że dzielny jest...eh

Wniosek:

Władza i "myślenie" że jak się ma tzw. "FAMILIĘ" to jest sie kolejnym członkiem jakże "miłych" Del'Torro... pewnie przez zamieszczenie tego topicu, będe mieć "Rooka" lub "deada" przez jednego z jego bohaterów...

Także chciałbym poznać co wy sądzicie o takim czymś....

POZDRO DLA CAŁEJ GALANY !

Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 26-09-2004 o 13:11.
Avager Niebieski jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-09-2004, 13:13   #2
mati9
Użytkownik Forum

mati9's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2004

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Szczęśliwy

No oto przyklad jacy sa Polacy wystarczy ze ktos cos ukradnie i robi sie wojna na tych ss mamy wlasnie przyklad.Myslą ze maja kumpli z wiekszymi lvl to moga robic co chodza...

Ostatnio edytowany przez mati9 - 26-09-2004 o 13:15.
mati9 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2004, 13:13   #3
Abdul
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw

Domyślny

Nic na to nie poradzimy takie inteligenty sa i to dosc sporo ktorzy mysla ze maja 4 kumpli i moga wszystko a chociarz sa mniejsze lvle od nas lub podobne ;/ ziomek sie wozi bo jest poczatek serva i mysli ze zarzadzi on na nim wraz z jego "familia". Moze pogadaj z liderem jego gildi na ten temat moze jego ziomki z gildi sa inne niz on
Abdul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2004, 13:26   #4
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Sranie w banie. Przeprowadz sie do innego miasta, prawdopodobnie bedzie po sprawie (tzn trzymaj sie od nich z daleka). A skoro jego przyjeli do rodziny, to powyzej ~30lvli nie maja.
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2004, 13:27   #5
Klatus
Użytkownik Forum

Klatus's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Przed kompem:)Yeah Słucham: Myslovitz:)

Klatus ma numer GG 1025714 Klatus ma login Tlenu klatus
Problem

Nie cierpie takich kozaków :/ Myślą, że mają protectorów na h-lvlach to mi wszystko wolno ;/
O Panie! Posadź mnie po prawicy swojej i zalicz mnie w poczet swoich świętych.
Klatus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2004, 13:32   #6
Avager Niebieski
Zbanowany

Avager Niebieski's Avatar

Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.

Avager Niebieski ma numer GG 1611291
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Sranie w banie. Przeprowadz sie do innego miasta, prawdopodobnie bedzie po sprawie (tzn trzymaj sie od nich z daleka). A skoro jego przyjeli do rodziny, to powyzej ~30lvli nie maja.

A myślisz że ja sie go boje ? lol ! co ty, chciałem wam własnie pokazać jak to Polacy się kochają na wazajem . On ma lvl 13 pally ja mam lvl 11 pally , Jego hity ...eh na 15 strzał widać rezultat.. mialem wtedy tylko łuk + mój armor (dark helmet, scale arm, brass legs, leather boots) a i widać że kiepsko coś gra pallkiem bo zamiast odchodzić odemnie jak najdalej (no nie żeby uciekał ale wiecie ... żeby mnie trafiał a nie ...) to on się przybliżał ciekawe czy też by tak robił jak by walczył z zerkiem XD .... potem zagadam do jego Mistrza Familii. Mam nadzieje że to będzie rozsądny człowiek.

Re Down:

No tu jest coś z prawdy ale chce jeszzcze powiedzieć że ja znam PODSTAWE na pewno (czasy mi się tylko mylą ) więc dogadać się z innymi po Angielsku jeszcze umiem. (mam z J.ang. w szkole 5 ) .

Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 26-09-2004 o 13:39.
Avager Niebieski jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2004, 13:35   #7
wazz
Użytkownik Forum

wazz's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

wazz ma numer GG 4510242
Domyślny

a ja chyba znalazlem odpowiedz na to nurtujace nas wszystkich pytanie czemu polacy leja/ponizaja/bluzgaja/okradaja polakow? to wszystko wina tego ze nie znamy jezykow, rodaka jest latwiej zbluzgac bo rozmawia w twoim jezyku. dla przykladu: polak nie okradnie brazuka bo pozniej nie moze sie z nim klucic o "swoje", oni odrazu przyjda, zabija klienta a on nie bedzie mial nawet okazji zeby poszpanowac przed kumplami jaki to on jest kozak (w gebie oczywiscie ) bo nie zna nawet podstaw angielskiego
wazz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2004, 13:40   #8
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Lol 13lvl jaki kozak eheheheh nob nad nobami fajnie że pokazałeś nam te ssy i wogóle
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2004, 14:01   #9
AzbesciaK
Użytkownik Forum

AzbesciaK's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Daleko nad rzeką....

Stan: Na emeryturze
Imię: Azbesciak
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wazz
a ja chyba znalazlem odpowiedz na to nurtujace nas wszystkich pytanie czemu polacy leja/ponizaja/bluzgaja/okradaja polakow? to wszystko wina tego ze nie znamy jezykow, rodaka jest latwiej zbluzgac bo rozmawia w twoim jezyku. dla przykladu: polak nie okradnie brazuka bo pozniej nie moze sie z nim klucic o "swoje", oni odrazu przyjda, zabija klienta a on nie bedzie mial nawet okazji zeby poszpanowac przed kumplami jaki to on jest kozak (w gebie oczywiscie ) bo nie zna nawet podstaw angielskiego

bauhauahuhauhauahuha buahauhauha dokladnie stary dooookladnie !!! ::

a co do pana z 13 lvl.. namelock by mu sie przydal
12:30 Swamp Throll: huned

7331 !!

AzbesciaK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2004, 15:44   #10
zwiastun ciemnosci
Użytkownik Forum

zwiastun ciemnosci's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności

Stan: Na emeryturze
zwiastun ciemnosci ma numer GG 1923014
Evul jakbym ja

jakbym ja spotkal takiego kolesia to bym go zrookowal bez kitu co ten koles sobie mysli w 10 sec ma deda.
zwiastun ciemnosci jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2004, 17:56   #11
Cezarix
Użytkownik forum

Cezarix's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004

Oczko

Ja jestem narazie na Rooku mając 7 lev ale też spotkałem ich rodzinke HeHe ale są naprawde pewni siebie i są też liczni ---Ale nie warto sie tym przejmować bo jak podpadną wielu osobą to bedą mieli przechlapane i sami do tego doprowadzą Nie warto sie przejmowac poradzimy sobie
Cezarix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2004, 19:22   #12
Faxero paladyn
Użytkownik Forum

Faxero paladyn's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Widdershins

Faxero paladyn ma numer GG secret Faxero paladyn ma login Tlenu Wole gg Adres Jabbera do Faxero paladyn
Domyślny

Buahahahaha................... Tacy są juz Polacy, ja robie tak, jak ktoś się mnie czepi krzyczę mu I do not understand (Błędnie oczywiście) albo mowie BR? I gośc cos gada i odchodzi.............
Faxero paladyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2004, 20:35   #13
metiu
Użytkownik Forum

metiu's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok

metiu ma numer GG 9026598
Domyślny

Omg tacy to mnie dobijaja, kurde ze rodzinke ma to skacze... Niektorzy ludzie skacza do innym bo maja protectorow czy jakos tak. Zebym gral na isarze to takiego kolesia JEEEzuuu bym zmiotl z powierzchni ziemi, by nawet nie wiedzial kiedy
metiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2004, 17:17   #14
Petzik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Z Twoich najgorszych koszmarów

Stan: Aktywny gracz
Imię: Petzik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 666
Domyślny

Erm... No, że tak powiem, Dopadne Cie to świr Jedyny chyba w tej rodzince... Olej go najlepiej Nic Ci nie zrobi, on mysli ze kozak jest ;d Bedzie looz ;p
Petzik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-10-2004, 08:24   #15
MeDo c.O.x
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Harmonia | Ab'Dendriel

Domyślny

thx za pozdrownienia bo też gram na galanie =] a ja mysle ze to byl zwyczajny n00b ktury myslal ze zaszpanuje ze ma skulla i wydaje mi sie ze on nawet nie chcial cie zabic tylko walnac pare razy ale nie rozumiem dlaczego =/
MeDo c.O.x jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania