|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Lokacja: Ankrahmun xD
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Poziom: 35
Poziom mag.: 42
|
![]() Mam pytanie dotyczące domku. Mianowicie, jeśli jestem posiadaczem jakiegoś house i nie chce już go dłużej posiadać, to czy mogę po prostu zabrać forsę z banku, tak, żeby nie było na czynsz (bo wiem, że wtedy tracę domek).
I czy w takim przypadku po straceniu tego domku mogę licytować inny, czy mam przez to jaką karę? Będę wdzięczny za odpowiedzi. Szukałem na forum, lecz nie znalazłem. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Zyskasz 30 dniowego bana na kupowanie chat.
Moiżesz za to odwiedzić www.tibia.com, znalezc swój dom na liscie domów na twoim serwie i wybrac opcje "move out". Nie wpisujesz, komu chcesz chate przekazac. Tak zrobisz, to za darmo pozbedziesz sie domku i nie zyskasz bidding-banu.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
nie musi nikomu chatki przekazywac, poprostu zaznacza ze chce ja porzucic tego i tego dnia i po ssie tego dnia chatka juz nie jest jego.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Lokacja: Ankrahmun xD
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Poziom: 35
Poziom mag.: 42
|
![]() Dzięki wielkie.
![]() Jeszcze jedno pytanie: Jeżeli zrobię tak, jak mówicie, to wszystkie moje itemy z domku powrócą do depo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Wszystkie przedmioty przejdą do depo w mieście, w którym jest domek.
![]() |