|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam ;]
Mam pytanie odnośnie Więzienia pod kazz byłem tam raz z kolegą i spodobało mi się to miejsce ale mam pytanie ![]() Czy mógłbym tam poexpić mając 30 lvl 30 mlvl eq mało ważne ;p i do dyspozycji manafluidy,summony,ewentualnie gfb ![]() Aha i jaki key potrzeba aby tam wejść |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Exp denny, duzo niewygodnych potworow, chodzenie up/down duzo (Zerk na klacie jest malo przyjemny chyba nie?) wiec od cholery ropania i marnowania many na lczenie + summony odpadaja... tak wiec żal a nie expowisko, a co do klucza to chyba 3802
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Jugenoth
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Radzim
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Shadows of Sanity
Poziom: 210
|
![]() Więzienie pod Kazordoon, a dokładniej Dwacatra Prison...coż...na powierzchni dużo słabego shitu, zerk się przewinie, kilka dwarf guardów, exp niezbyt opłacalny, zwłaszcza z summonami...nie polecam.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
|
![]() Mozna tam poexpic ale nie wyciagniesz wiecej niz 10k/h. Na powierzchni troche slabych potworkow, w dziurach po kilka guardow itd.. Ew. mozesz summonąc sobie monka i z nim tam łazic ale mysle ze sam spokojnie dasz rade. Zbierajac smieci z soldkow i guardow nie powinno byc zadnego waste. Plusem jest to ze po zamknieciu drzwi na klucz kreci sie tam malo osob bo nie wiedza skad zdobyc klucze, a pozatym nie maja czego tam szukac
![]() Keye potrzebne to #3800, #3801, #3802. Key #3800 jest potrzebny aby zdobyc #3801. |
![]() |
![]() |