|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Giran Castel Twon
Stan: Na emeryturze
Imię: Chester ze Stargardu
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 67
Poziom mag.: 65
|
![]() Czy macie kicki bo ja tak i to czensto tak co 2godziny a wy? Raz dostlem na dwarf guardach i zginolem
![]() Chester ze Stargardu lvl 20 druid Secura
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vanlanthiriel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 80
Skille: 78/74
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() a mnie tam zawsze wywala ale tak jakbym wziął logouta a nie zostaje w grze
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
![]() |
![]() Czasem zdarza mi się wylecieć z gry. Kiedyś wyleciałem na trollach niedaleko edron a gdy się już zalogowałem po 5 min (too many players...) jakiś cymbał lurował tam skorpiona. Na szczęście uciekłem i mnie nie ukąsił.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() To jeszcze nic przeciez zdazaja sie mass kick i wywala wszystkich z FACC.
Oczywiscie wlasciciele PACC -ow sa bezpieczni. Take motywy sa bardzo denerwujace mnie raz kiknelo na minotaurach przezylem ale mi ktos worek ukradl, niestety go puzniej dorwalem nie zgina ale dostal dobra nauczke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Uffffffff, po tych historiacj dowiedzialem sie ze mam zaje***** szczescie!!! Ja mam czasami kicki ale nie mialem jeszcze przez to smierci, a zreszta MASS KICKI sa tylko w nocy a ja gram maksymalnie do polnocy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() U mnie kicki to zmora. Mam je czesciej niz lagi i klopoty z zalogowaniem. Najczesciej pojawiaja sie, gdy czysto chodzi i nie ma lagow. Czasem na jakichs latwych potworach, czasem na trudnych. Pozostaja mi tylko dwa pocieszenia: jeszcze nigdy nie zginalem bezposrednio przez kicka, oraz to, ze sie shielding potrenuje
![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Mi też kicki zdarzają się rzadko a dokładniej TYLKO I WYŁĄCZNIE wtedy kiedy mam taki lagggg że nie mogę się ruszyć ![]() ![]() ![]() PS Raz mi w Tibii wyskoczył fatal error i gra się zamknęła ale przez to nie zginąłem no i to nie jest typowy kick ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2003
Lokacja: Aldora
![]() |
![]() Kicki To Jeden z Wrogów Gracza...
Przez kick ajuż 3 razy zginąłem ... 2 razy na cycq i raz na dsie ... bk
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Danayen Del'Impro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Aldora
![]() |
![]() ja mam tylko kicki z neta (tzn rozłącza mi modem)... a takich, że mi tylko tibia nawala to nigdy :rolleyes: