|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Wiem że mogę grać tylko do 16 czy 16 30bo mi kumpel powiedział. Ale co musze zrobić aby grać po tej godzinie. czy to wystarczy wykupic promocję czy zapłacić prawdziwą kasą. ???
dzieki za odpowiedź z góry. Acha i co trzeba na tej pierwszej wyspie zrobić???? I kim jest warto grać a km nie?? Ostatnio edytowany przez papiertoaletowy - 27-09-2004 o 18:31. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() zeby wyjsc z rooka czeba miec 8 lvl
kim grac hmm to zalezy od ciebie jak lubisz stac kolo goscia ulepszac swoje bronie armory wybiesz kinga jesli lubisz walczyc na odleglosc wez palla jesli lubisz uzymac czarow to wes sorca lub druida a promocje mozesz kupic na wyspie Ankrahmun a zeby na nia dotrzec czeba plynac statkiem a zeby plynac statkiem czeba miec paca a jak masz paca to mozesz wchodzic kiedy chcesz !! Ostatnio edytowany przez Dirty Sanchez - 27-09-2004 o 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Ehh, widzę, że czeka kogoś "odrobinkę" tłumaczenia.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
|
![]() oj bałagan.
profesje postaci są wyważone, moższ wybrać taką, która najbardziej by ci odpowiadała. na początku najłatwiej jest grać knightem, to typowe 'mięso armatnie'. promotion można kupić też w thais i carlin, udając się króla [thais] lub królowej [carlin]. @Dirty_Sanchez kinga?? knighta...
Sposoby na trądzik Ostatnio edytowany przez resurrection - 20-02-2008 o 02:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Re:resurrection
I jeszcze u imperatora Kazz i księcia Edron.
![]() |