![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
Mam pewny problem. Gram na Xanterze sorcem na 9 lvl'u. mam w depo scimitar i dvarven shield. Ale na hunty chodze z Broad Swordem (kupilem go chyba tanio, bo za 200gp). I teraz mam pytanie. Czy sprzedac Broad Sworda ( za ile sprzedac ?) i kupic sobie Spike Sworda (albo co byscie polecali). Glownie chodzi mi o ceny tych rzeczy. Bo nie wiem ile moze Spike Sword kosztowac. Chcialbym, abyscie mi doradzili co zrobic. Chce kupic jedno reczny miecz, bo chce nosic tarcze. Pozdr.Kajulec @down Nie bardzo kapuje o co Ci chodzi. Jakbys mogl jasniej -.- Ostatnio edytowany przez Kajulec - 19-09-2004 o 10:04. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Chatka Puchatka
![]() |
![]() Ja ci radze zrookowac chara , to ja ci wtedy dam fire sworda na Xanterze za darmo ok ??
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() @up
lol @ topic po 1 nie uzywaj takiego smiecia jak broad sword... juz kup sobie ten two handed za 700 gp a ma duzo wiecej ataku. po 2 znacznie bardziej oplaca ci sie kupic spike/serpent sword (okolo 2k jeden i drugi) i ubrac tarcze. znacznie leprzy efekt.
Jak wam się nudzi to możecie mi napisać notke ![]() Ostatnio edytowany przez Externus - 19-09-2004 o 10:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
No dobra. Tylko jeszcze mi powiedz za ile moge sprzedac Broad Sworda ? Sprzedam Scimitara za 150gp, w DP mam 600gp... muahah... pewnie mi nie starczy na Spike/Serpent Sworda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() wlacz spike swordem, najlepiej az do zakupu bright sworda, nie trac kasy na firesworda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() Ja przynajmniej po tyle kupuje. Tylko na nowych swiatach jest po 2k.
Walczylem spike swordem do 17 lvl i bardzo dobrze sie sprawowal. Do tego BH shield (zaraz potem dragon) i bardzo ladny exp na Ghostlandach i Isle of the kings.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Na Ghoastlandzie sa ghule tak? Plz powiedzcie co moge tam dostać
![]() I na Isle of kings jakie tam stworki!!! Offtopic: Na czym moge expic z 20 lvl elite skille dorobie do 55/55 m lvl 4 eq: nooble c helm p legi dragonka i fsek??
Kapitan Popo 30 lvl skille 67/66 (grow up) Knight ![]() Obecnie podczas intensywnego treningu ![]() ,,Fire never dies alone" Ostatnio edytowany przez ghiron - 26-09-2004 o 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Na zachód od Carlin ( patrz mape świata ) . Spike sword jest 100 % lepszy ponieważ ma 24 atck i 21 def i jednoreczny , a broad 26 atck i 2 reczny.. wiec jak chcesz miec jakis shielding rowny z Swordem to uzywaj spike ~~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
|
![]() No to tak :
Moim zdaniem jezeli nie jestes wymagajacym sorciem , najlepiej miec two handed do 20 levlu , bo po prostu nie oplaca sie nosic shilda i sworda , bo... Po co ? Skille i tak chodza mizernie , ja posiadam 2 druty i 1 sorca i wiem cos o tym ze 2 handed sie sprawuja najlepiej. No chyba ze ktos ma kasy jak lodu to se qpi tam co chce i ma juz po wyzej dziurki w nosie ![]() Pozdro.
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Poprostu spike sword bo jest jednoreczny heh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Ja tam wole jednoręczną broń!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Problem juz dawno rozwiazany. Kupilem serpent sworda. I z nim latam. Mam p-set'a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() jezus maria wescie tego czlowieka z tego forum.. pxl !
Ja radze tak : Kupic socie w-hammera i siedziec jak jestes facc na rotach na fibulce.... a jak pacc darashia... i zrobisz ten 28 lvl ![]() temat do bani nara nawet tu nie zajrze: ) ![]() |
![]() |
![]() |