|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2006
|
![]() 27 maja tzn. wczoraj w niedziele na Saphirze był atak Orshabaala. Zabili go dzielni bojownicy z tego jak że super świata
![]() ![]() Lootem był napewno Tunder Hammer- jego włascicielem na 99% jest Nobztrakt 169 MS, pisał ze chce sprzedac tunder hammera i... nie wykluczone ze drugi loot Great Shield (tu daje 60%) bo wydaje mi sie ze dwa tak cenne looty naraz to wrecz nie mozliwe, choc lto wie. Mówiło sie tez o Hammer of Wrath lecz mysle ze ta historie wymyslily noobki. to wszystko. Jak dla mnie jest to hit i zasluguje na upublicznienie na hunted.pl Mam pytanie- jesli trafi to na hunted.pl to moglo by tam gdzies pisac ze o tym poinformowal Paro ( lub jesli nie mozecie Paro to Parosław ale wolalbym Paro ![]() Dowidzenia- komentujcie. ta historia nie jest wyssana z palca http://www.tibia.com/community/?subtopic=killstatistics |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() To sam napisz na hunted.pl panie Paroslaw.
Emcess. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2006
|
![]() napisalem panie up.
jak dlugo czeka sie na publikacje? o ile zostanie dopuszczona ale tu niemam watpliwosci... To ile czasu? w przyblizeniu czy cus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Blondynka
|
![]() I co z tego? Na moim serv (jednym z trudniejszych) tez orsz zostal ubity.. Wczoraj. 6 osob zostalo tylko przez niego zabite. Ja tam szybko zwialam, gdyz przed atakiem expilam na cyklopach. Zdazylam nawet
![]()
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 28-05-2007 o 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 31
![]() |
![]() lol na hundecie zadko przyjmuja publikacje wiec niemasz na co czekac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2007
|
![]() no ładnie pytam z ciekwości długo im to zajęło..???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Blondynka
|
![]() W sumie sie nie dziwie. Ostatnio bylo 10 orshow, na roznych serv oczywiscie. Zginelo od 4 do 600 ludzi za kazdym razem. Zostalo zabitych 8 orshow. Czy jakos tak ;P.
![]() |