|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Tu i sru
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Filip Palladyn
Profesja: Paladin
Gildia: White Hunters
Świat: Guardia
Poziom: 33
Skille: 66/37
Poziom mag.: 14
|
![]() Witam! Mam problem z Tibią na Viście. Chodzi o to, że nie pozwala ona na zapisywanie plików, takich jak mapy, hotkeye. Czy może ktoś z was wie jak można rozwiązać ten problem? Będę wdzięczny.
@down Jestem administratorem, więc chyba powinienem mieć takie uprawnienia. Ale zobaczę czy coś to da. Sprawdziłem, to nic nie dało. LUDZIE POMOCY
Moja twórczość: "Chciałbym mieć beemke beemke chciałbym mieć" I tyle ![]() Ostatnio edytowany przez Filip Pows - 25-05-2007 o 13:24. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Nikt ważny
|
![]() zakładam, że user, na którego się logujesz na Viscie, nie ma uprawnień do zapisu plików w katalogu z tibią ( prawdopodobnie możesz zapisywać tylko w "moich dokumentach). Załatw sobie usera, który to potrafi, albo skopiuj katalog do miejsca, gdzie takowe uprawnienia masz- prawdopodobnie w/w "Moje Dokumenty"
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
|
![]() Cytuj:
![]() @autor Widocznie user na którym jesteś tak jak pisał Hegemmon nie ma uprawnień admina. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak mogę nie mieć uprawnień admina jeśli jestem adminem? Ale dobra, coś jeszcze pokombinuję.
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() Ale chodzi o to, czy ty sie logujesz na komputerze na konto admina czy na konto usera sieci. Niewiem jak jest w wiscie ale na win 2000 jak dasz ppm na jakis plik, masz zakladke zabezpiczenia a tam miedzy innymi:
Modyfikacja Zezwalaj/Odmawiaj. W ten sposob mozesz zrobić z hotkeyami. Co do mapek, ponieważ są tworzone a nie edytowanne to proponuje sciągnąć wszsytkie mapki ![]()
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spal płytke z Visty, i wywal ją...powinno zadziała c; /
#7 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to lepiej nic nie mow...
#8 |
Nikt ważny
|
![]() dla userów, co niby pomagają pisząc, żęby spalić Vistę etc, dałem warny.
Autor tematu nie pyta się was o waszą zasraną opinię na ten temat, więc wsadźcie ją sobie tam, gdzie diabeł nawet nie wlezie, bo za ciemno i śmierdzi w dodatku. Autor: powiedz na jakie konto się logujesz, popytaj osobę, która instalowała system, jakie to konto ma uprawnienia. Prędzej to ona ci pomoże, niż ktokolwiek inny z forum.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra, udało mi się. Musiałem zreinstalować Tibię i pogrzebać trochę w ustawieniach. Dzięki wszystkim którzy chcieli mi pomóc.