|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Screny z mojego(nie tylko mojego) huntu na hydrach, dosc dobry loot warte sciagniecia.
Jesli myslisz ze to Gejlogger to nie scigaj ![]() http://www.speedy share.com/935795465.html Tam up ma byc bez tej spacji, nie wiem ale jak daje bez niej to sie w link wejsc nie da. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() żal.pl
3 ss: scaraby, tomby, larwy i 2 ket loggery byś się postarał troche... Konto do zbanowania |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Exiva me :S
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mboc
Profesja: Knight
Świat: Azura
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
|
![]() <Ironia> GZ niezle Eq-Hity i skille niesamowite!! <Ironia>
www.zal.pl/dlanoobkaktorymyslizesiektosnabierze/
ReAd ThIs iN 45 SeCoUnDs ![]() ![]() ![]() äüö HaHa po niemieczku xD nie pszeczytasz!! 16:24 Szaman Med'Kaze [11]: zapisz mie na chwile na pacc Noob plz Ostatnio edytowany przez Yokomashaki - 26-05-2007 o 18:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Lokacja: Wrocław RoX :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ponntius
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 78
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
Ten twój link nie działa ![]() ![]() ![]() @topic ŁoooooooŁ!!!!111one one łanłanłan Niesamowity hunt ; o A mogę cię dotknąć, czy twój tata to GM i będę miał bana? ![]() Eey a dasz mi coś ekju? bo mój wujek to twórca tibii.. i jak nie dasz to zbanuje twojego tatę i ciebie ![]() http://www.żal.pl.de.br.com.org.swe....x.pl.yoyo.pl?/ <---- działa tylko dla GM i cipsoftu, a ja jestem bratankiem twórcy cipsoftu i moje noob chary do Mateusz Dragon Wielki, Taifun Devilry, Bubble, Seromontis, Cachero to ja mam wstęp!!!!!!!!!!111one one jeden łan? po prostu żal dupę czy kto tam co woli ściska jak widzę takich ludzi co kradną komuś swój "tibijski dobytek" (albo gorzej w prawdziwym świecie~~) bo nie umieją grać, albo im się nie chce zdobywać itemków... ------------------------------------------ Dla tych co nie rozumieją... NIE ŚCIĄGAĆ, KEYLOGGER!
21:07 Orin Thius [13]: do ktutej jest czynna tibia? 19:40 Aberu Drana of Hieberna [15]: KTO WIE JA SIE ROBI PRO POWITCIE PLX 20:37 Aset Libi [43]: kurwa musze se laske zrobic 20:56 You see Jaroslaw Trzepie'konski (Level 13). He is a sorcerer _____________________ [CHAR]Ponntius[/CHAR] [CHAR]Sanyks[/CHAR] [CHAR]Elite Yunis[/CHAR] ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Loocaash - 26-05-2007 o 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |