|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() nie, bo nie zużywasz many
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: iława
|
![]() A gdzies slyszalem ze w ten sposob mozna zwiekszyc swoj mlvl ale jsh nie pamietam gdzie ale dzieki za odpowiedz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() Cytuj:
![]() A od strzelania burstami moze ci skoczyn najwyzej dist ![]() @down k, dzieki za informacje ![]() ![]()
Kiedy umrę, pochowajcie mnie twarzą do dołu, aby wszyscy mogli pocałować mnie w dupę Helmut Ottenburger ----------- Koncze z tibia... Ciekawe ile wytrzymam ![]() Ostatnio edytowany przez Caspius - 30-09-2004 o 11:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Bursty nie trafiaja przeciwnika tylko wybuchaja w jego okolicy, wiec nie zaliczaja sie nam zadne trafienia w przeciwnika.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() to juz lepiej spalac mane na gfb. i wilk syty i owca cala... z jednej strony spalasz mane, a z drugiej strony bawisz sie w malego piromana
![]()
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Bursty są dobre na poh jak się ma 50lvl+[podobno nigdy nie grałem magiem 50+] |
|
![]() |
![]() |