|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2007
|
![]() Wiec mam taki problem kiedy wchodze na strone główną tibia.pl przez firefoxa to cala strona wyswietla sie na czarno
screen: ![]() a jak wchodze przez Internet Exploler to wszystko jest ok moze ktos wie o co chodzi za pomoc bede wdzieczny Ostatnio edytowany przez Baerok - 01-06-2007 o 12:16. |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Przeniosłem - zły dział.
Czy problem występuje tylko na Firefoxie czy też na innych przeglądarkach? O ile nie pomogło ctrl+f5.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 79
Poziom mag.: 7
|
![]() Mi tam sie na czarno odpala stary lay~, ale po chwili wszystkie pozostałe grafiki się pojawiają. Ostatni news dot. Awansów, trochę zbyt szeroki był jak oglądałem go na nowym wyglądzie strony
![]()
![]() --------------------------------------------------- ~*>†††<*~ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ~*>†††<*~ --------------------------------------------------- ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2007
|
![]() wystepuje to tylko w przegladarce firefox
|
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator