![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Pod Kiędzawym
![]() |
![]() Yoyo. Słuchajcie mam paladyna, i myśle jakie tu mieć EQ. Poradźcie mi.
1. Lepiej mieć - knight legs, knight armor, crusader helmet i platinum amulet czy crown legs, crown armor i crown helmet? 2. Czy paladyn potrzebuje dobrego EQ? 3. Mam crown legsy - za ile moge je sprzedać na serverze Titania? ![]() Prosze o odpowiedzi do wszystkich pytań. Z góry dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() c-arm, k-legsy, Crusader i pammy.
Pall na servie PvP powinien miec dobre EQ, nan non-PvP można pozwolic se na luksus latania z p-setem bo tam niema PK ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() Ja bym Ci razdzil chodzic z c-armem k-legami ( poniewaz c-legi tylko ladniej wygladaja i sa o 5 capa lzejsze ) z p-amuletem a helm mozesz sobie wybrac ktory chesz =) Pladynowi tez jest potrzebny leprzy eq poniewaz jakbys naprzyklad spotkal huntera ktory tak jak ty wali na odleglosc to ze slabym eq bys dostawal duze hity a jak zbrojka ma wiecej arma zawsze cosik beda mniejsze obrazenia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() he a ja do 45lvlu biegalem w brass set.
bo jest lekki i ladny ![]() czego palek moze chciec wiecej? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestre Zygi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: General Levy of Sarmats
Świat: Antica
Poziom: 101
Skille: 93/80
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() Ja jestem palkiem na 50 lvl i mój eq to:
1.Royal Helmet 2.Golden armor 3.Crown Legs 4.Bohy 5.Demon shield 6.Aol 7.Fire sword(zawsze go mam przy sobie,mimo że uzywam go tylko od czasu do czasu,pewniej sie z nim czuje i czasami przyda sie troche więcej def.) Osobiście uważam że pal powinien mieć też jak najlepszy eq i przede wszystkim powinien być lekki(bolty sporo ważą).Nigdy niewiadomo kiedy spotka cie lagg czy będziesz zmuszony brać na klate gs ![]() |
![]() |
![]() |