|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Olkusz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Greth Gumia
Profesja: Druid
Gildia: SZUKAM
Świat: Guardia
Poziom: 17
Poziom mag.: 15
|
![]() j/w.Bardzo chcialbym miec domek.Wybralem juz miasto.Jest to Ab.I tataj zaczyna sie moj problem.nie mam paca
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Nie lepiej poprosic o to jakiegos qumpla? Widac masz zaufanie do wszystkich, ktos Ci wynajmie domeq, a potem bedzie kradl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Wiec tak...
Możesz zrobić tak zę, złozysz sie z kumplem który masz pacc i niech in wylicytuje domek, po wylicytowaniu domku niech dac ci invite do domku zebys mogl wchodzic i problem z głowy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Imię: Levitzky Hunter
Profesja: Elder Druid
Gildia: World
Świat: Nerana
|
![]() Mozesz zrobic tak jak mowie koledzy z góry, ale musisz liczyc sie z tym ze ktos Cie moze okrasc. Dlatego ja bym sie ograniczyl tlyko do mebli jesli chodzi o dekoracje domku, ale i tak jakis beszczelnik moze Ci wyniesc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Patrzac na twojego posta i chara doszedlem do wniosku, ze jest to towj pierwszy char. Jak ja sie dowiedzialem co to domek tez chcialem go miec, tyle ze po co ; )? Idz skilowac/expic i daj sobie spokoj z domkiem, bo po co on Tobie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kupie Ci ten domek.. wlasnie zamowilem pacca powinien dojsc akurat jak wroce z wycieczki, czyli w srode. Domyslam sie ze jest to guardia ? bede musial zrobic tam chara a jezeli chcesz to zapraszam do siebie na serwer
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() a nie mozna zrobic tak zeby domek byl tylko dla mnie???i zeby ten kto mi go kupil poprostu nie mogl tam wejsc???kurde potrzebny mi jest bo miejsce w depo mi sie konczy.a po drugie nie bede robil skili poniewz jestem druidem zapomnialem zaaktoalizowac profil.i jest to moja 3 postac a nie pierwsza.
ps.wiem ze nie tutaj ale moze ma ktos do sprzedania dice(kostke do gry)????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
BTw. Jak to miejsce ci sie w dp konczy ? Tyle az tych itemow naskladales ? Segreguj sobie wszystko w bagi i backpacki to nie bedzie problemu ;p Gdzie teraz grasz ?
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() no wlasnei o to chodzi.masz juz tyle backpackow , bagow ze przekroczylem limit xD.jesli chodzi ci o swiat to nadal na guardi a jak miasto to ci nie podam bo podrozuje z jednego do drugiego
|
![]() |
![]() |