|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Sieradz/Łodź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Holy War Hero
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 54
Skille: 78/60
Poziom mag.: 12
|
![]() tomb wand+vis(czasem) i dragi z dsami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() max 20k/h + waste, nic dodac nic ujac! to ja juz wole roty na darashi...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorkiem na tobmie z 2 monkami za tp (trzeba wiedziec gdzie chodzic zeby nie wpasc na vampa) mam expa oklo 22k/h i wychodze troche na + natomiast z woi waste moze byc ale na okolo godzine huntu wypada mi okolo 2-3 two handed swordy z 3-4k i jeszcze robie bag loota z vikign i brass helmow... czasami jakas black pear or inny kamyczek ostatnio nawet 1,5k na plus wiec nie mow ze waste jak sie nie umie grac to zawsze bedzie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Warmia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark goshari
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Morgana
Poziom: 23
Skille: Pass
Poziom mag.: 35
|
![]() Ja bym radził, expić na Darashi. Tam są jaskinie z larvami na pierwszym poziomie. Na niższych są scaraby, też powinieneś sobie poradzić. Na trzecim poziomie są ancient scarabym, ale lepiej żebyś narazie tam nie właził.
Ghostland za Carlin jest również miłym miejscem do expienia. Jeżeli zrobisz se kilka explo to lecisz na dsy itp. Jeżeli jesteś baardzo wytrwały, to możesz iść na katakumby(to już chyba wiesz gdzie jest). |
![]() |
![]() |