![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Engamonon
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Poziom: 77
|
![]() Zakładam ten temat z powodu idiotyzmu bardzo dawnego administratora projektu i założyciela tematu "Rp-Online" (nasza robocza nazwa) który się od nas odwrócił i zniszczył nam poprzednią stronę, on swojego posta raczej nie editnie bo teraz robi wszystko na naszą szkodę a tam jest link do starej (zniszczonej przez niego) strony.
(Modków prosiłbym o zamknięcie poprzedniego tematu) Tutaj będę zamieszczał informacje dotyczące postępów w tworzeniu gry, proszę o kontynuowanie dyskusji o grze w tym temacie. Tymczasowa strona+forum projektu to: http://rponline.pun.pl Zapraszam do wspierania projektu i udzielania się na forum. Nie musicie być w teamie żeby nam pomóc, jeżeli czujesz się dobry w grafikach nic nie stoi na przeszkodzie abyś tworzył nowe sprity i wrzucał je na forum Webmaster poszukiwany!!! Bardziej szczegółowe i aktualne informacje oczywiście na naszym forum 8) Ostatnio edytowany przez Rebell - 25-05-2007 o 16:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() Po włączeniu forum pojawia mi się takie coś:
Zostałeś zbanowany na tym forum Proszę kierować wszelkie pytania do administratora na [email protected]. A co może chodzić? I dlaczego na stronie nie ma żadnych informacji o grze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
Może jesteś w lanie z jakimś elementem który dostał u nas bana na ip? ![]() //edit: Usunąłem bana na ip który mi wyglądał na sieć Właśnie dlatego poszukujemy webmastera żeby nam stworzył normalną stronkę a nie takie coś co mamy na punportalu ;] Ostatnio edytowany przez Rebell - 22-04-2007 o 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Ze mną (pwnd & ownd). Legenda forum powróci. Nie wiedziałem, że jest tu jeszcze ktoś z wolbromia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Informacje stare bo stare mozecie znaleść na mojej stronie(ktorej juz pare miesiecy nie prowadze)
www.rp-online.yoyo.pl
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już od dziś macie znów możliwość dołączenia do naszego teamu!!
Otóż mam dla was wieść jakże przewspaniałą, rekrutacja została wznowiona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BadBoy
![]() |
![]() Mapper xD na nic ambitniejszego was nei stać? ;p
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm...ciekawe co?!
Moje grafiki są do d**y Programowanie idzie jeszcze gorzej xD Jedynie to mówię jakieś eventy mogę wymyślać ![]() @down: Szkoda ![]() Ale pamiętajcie o mnie jakbyście kogoś potrzebowali ![]() Ostatnio edytowany przez X-Zero - 25-04-2007 o 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, raczej nie ma u nas posady "Człowiek od eventów" -.-
Wąskie horyzonty czy jak? =/ Za to są posady scenarzystów, jednak tutaj trzeba mocno harować, pisać długie na 100 stron eseje, projektować Bóg wie co ![]() żartuje, ale praca nie jest lekka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BadBoy
![]() |
![]() Przecież normalne jest, że nie bedzie odrazu trzaskal wymiotanych grafik. Trening czyni.....
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() To przyjmij go na ucznia, może będzie robił tyle co Ty albo nawet więcej
![]() Będę heppi ;] UWAGA UWAGA: NA FORUM JEST SZKÓŁKA GRAFIKÓW, PROWADZI JĄ CADDIE, Z KAŻDEGO ZROBI MASTERA @down: to żart :| bardzo Ciebie proszę, nie wypowiadaj się w tym temacie, nie jesteś przeze mnie mile widziany. Ostatnio edytowany przez Rebell - 26-04-2007 o 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BadBoy
![]() |
![]() HAuHAHAuAHHuAH
![]() ![]() ![]() ![]() @up wole abyś też sie nie udzielał w tym temacie, ostatnio zaczynałes normalniec w moich oczach nie spieprz tego znowu...
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Nie znasz
Stan: Niegrający
|
![]() Chłopie, na Scenarzyste nie idź, bo będziesz musiał wymyślić cały system gry, interfejs, opisać wszytkie itemy, genesisy, umiejętności klasowo-rasowe, questy, eventy, fabułę i na końcu ci powiedzą, że Scenarzysta to i tak ma mało do roboty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobra, a teraz wyobraź sobie że ja lubię to robić
![]() Ale nie chcę się rozpisywać o tym... Ale lepiej gadajmy tu o grze, a nie o tym co tam umiem itp. Może puścicie jakiś screen czy coś ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Screeny będą za jakiś czas, aktualnie dużo rzeczy modyfikujemy, Kawior pisze prawdziwy gui a ja męczę MySQL'a i wprowadzam poprawki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 40
Skille: 77+/62+
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Cytuj:
Bo starą zamknęła babcia Jadzia ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() spokojnie miał byc test serwer 1,5 roku temu to gry tak w 2012 może sie doczekacie
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
A już Cię usunąłem z listy ignorowanych... Człowieku(?) każdy może się pomylić. Zapewne według planów miał tak być. Teraz też było że będzie test serwer i go nadal nie ma ;p Po prostu powiedzieli, a mówić to sobie można...a myślę że w końcu powiedzą że test serwer jest xx.xx.xxxx i się uda ![]() A ty się tylko umiesz czepiać.
![]() |