Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 10-06-2007, 15:09   #1
Qjaw
Guest

Domyślny My Pall from Pythera...

Witam. Chciałbym tu powoli zamieszczac przygody mojego pallka z Pythery.

[CHAR]Sven Eler, RP lv 49.[/CHAR]

Dlaczego dopiero od tego lv?? Ponieważ zostałem shackowany. Przez moją głupotę chociaz koledzy mnie ostrzegali. Poprostu grałem w bibliotece w szkole... więc dalej możecie się domyślic... Przed hackiem miałem 52, tera nie mam eq i hajsku itp. Ale cóż, będę dalej grał.

Po zobaczeniu, że zostałem schackowany, wkur***** się i postanowiłem kogoś zpekowac. Ale jak wiecie pallek do PK misztrzem nie jest. Ale postanowiłem jednak to zrobic. A więc:

[CHAR]Camey Tope, ED lv 39[/CHAR]
Na PK postanowiłem się wybrac do kopalni near kazoo. Zaopatrzony w 3 bp uszków, bp sd'ków, 3 magic walle, 2 convincy oraz 2 soul fajery () wszedłem na -2. Poszedłem w dół, gdzie są guardy. I widzę expiący Druid bije guarda. Spytałem się "how long?" On nic nie odpowiadał, więc zawróciłem i zniknąłem mu z ekranu. Otworzyłem wszystkie BP, uleczyłem się na maxa i zawróciłęm do niego. Guard już leżał. Jednak druid chyba się skapnął o co mi chodziło, gdyż u jego boku stał już fire elemental. Zmroziło mnie trochę gdyż już wcześniej miałem złe przeżycia z FE. Ale naszczęscie wyrobiłem się, i użyłem convinca na FE. Zdjęcie blokady i atak na druida. Moje bolty + FE(rox) + jedno sd. Nie włączył utamki. Murder of Camey Tope was unjustified. Zaglądam biorę loot i dzida w głąb kopalni. O dziwo nikt do mnie nie pisał. Skull poszedł więc wyszedłem. Przy wyjściu na -1 spotkałem knighta. Zatrzymałem się. On też i widzę skull nagle u niego. 54 Elte knight. Pomyślałem, zę mogę albo atakowac i gdyby coś nie poszło nie mie szansy ucieczki, albo odrazu uciekac. Postanowiłem uciekac. Napewno miał uh'y i na dodatek w h** hp. Ucieczka nie była trudna. Założyłem guardianke, full def i gogo to kazzo. Maxymalnie mi walną hita za 68 więc luz. Miałem uszki. Po chwili znalazłem się w kazzorodnym dp. Usłyszałem tylko hunted. Ale było ok, dlatego, że ten knight wpadł do dp ze skullem. I był tam też MS 73. Zobaczyłęm sd lecące w kierunku knighta. W sumie też bym się pokusił o atak na takiego knighta. Musiał miec dobre eq. knight zaczął uciekac i tyle.

Loot: !!Vampire Shield!! + prawie 2 bp manasków + 6 uh'ów + 3 iron ore + 4 sd + ok 1.5 bp hmm + inne śmieci do expienia.

Filmik: http://rapidshare.com/files/36411260...er_01.rec.html

Proszę o commenty. Mm nadzieję, że nie jest źle. Cya do następnej opowieści

Ostatnio edytowany przez Qjaw - 11-06-2007 o 01:47.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-06-2007, 15:15   #2
Ushka
Zbanowany

Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/

Stan: Niegrający
Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
Domyślny

http://imageshack.us/
Wrzuc tam te zdjęcia...
Ushka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania