|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Następny żałosny noob. Pomyśl logicznie. Szu7kałem wiele godzin by znaleźć dobrą miejscówkę i chcę sobie na niej poskilować więc po co miałbym ją publicznie ogłaszać??!! PO co zakładacie takie tematy??!! Są takie miejsca już daje linki: http://tibia.pl/earth.php http://tibia.pl/strona/mapa-respawnu to juz i tak za duzo... żal.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() Bylo.
Ale co tam: 1 BK hause oznaczony na mapie respawnu nr 30 2 Na poludnie od nr 37, na skalce jest resp 2 3 Folda, na -2
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() masz mapkę respawnu ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Goldscorpion nie obrażaj nikogo. Co prawda temat był i to już nie raz, ale argument w stylu: "szukałem przez całe życie tajemniczej jaskini, niedostępnej dla nikogo, straciłem na te poszukiwania najlepsze lata swojej młodości i może teraz mam Ci powiedzieć o mojej miejscóce?! jesteś noob bo dopiero co zacząłeś grać w Tibie i przez 3 dni nie potrafisz zrobić tego co ja zrobiłem przez 12 lat?! Jesteś chłopcze żałosny. To, że nie udało Ci się znaleźć odpowiedniego miejsca to znaczy, że jesteś noob i nie powinieneś grać w Tibie! Wogóle wszyscy co mają gorszy level niż ja to nooby i nie powinni w to grać. Jesteście ludzie żałośni bo nie potraficie zrobić w tydzień tego na co ja pracowałem latami". taka drobna refleksja, bo czasami nie wytrzymuję jak widzę jak człowiek(?) traktuje człowieka.
A co do tych miejscówek to: 1. Na północ od świątyni na POH jest jaskinia, gdzie można sobie z -2 na -1 piętro ropnąć slimea, 2 Thais: Ancient Temple 2 slimy, dead atcher quest też 2 slimy. Taka chatka na południe Thais gdzie jest protection zone kilofem kopiemy na -1, idziemy na południe, następnie na wschód są 2 czy 3 slimy. 3. Bagna Venore: BK, chatka czarownicy. 4. Desert quest Miejscówek jest pełno, zawszę radzę nosić kilka parceli, jak idziemy na nieznaną miejscówkę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() A od czego się ma mapkę respa?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum