![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam!
![]() Jestem tu Nowy znaczy na forum bo w Tibi mam juz swoja postac (scorc 26 lvl) Podoba mi sie ..ale Bardzo bym prosił o napisanie doscy prosto jak najlatwiej odtwarzac filmiki zamieszczone na tym forum wiem ze pewnie nie raz juz to bylo pisane..ale NAPRAWDE niemoge sie doszukac ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() Musisz ściągnąć najpierw starą wersje wersje tibicam
a następnie nową nakładkę pod Tibię 7.92 którą należy wrzucić do folderu ze starą wersją. Ściągamy z tej strony: http://tibicams.tibianetwork.net/links Ściągnięte filmy należy wrzucać do tego folderu co nakładkę. Obsługa: Włączasz Tibie-->Iknokę tibiacams-->naciskasz Activeate następnie Play--> wciskasz enter game w klijęcie Tibii a następnie naciskasz "ok" bez wpisywania passów. Z resztą powinieneś sobie poradzić. Jeśli coś źle napisałem proszę mnie poprawić. /Yugo
To pisałem dla was ja - ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Yugo - 12-06-2007 o 14:51. Powód: Problem z wczytaniem linków |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Jak bys nie mogl znalesc to plik ktory trzeba wrzucic do folderu nazywa sie TibiCam_7.9.mda*****
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Radwanice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 53+
![]() ![]() |
![]() @up, 2x up Troll dostał obiad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() Wkurzają mnie tacy ludzie jak ty,nie pomożesz tylko krytykujesz osoby które poświęcają swój czas aby komuś odpowiedzieć.