|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nake Boror
Profesja: Elite Knight
Gildia: Extreme Squad
Świat: Hiberna
Poziom: 55
Skille: 77/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Od kilku dni (wczesniej nigdy nie bylo problemow) nie moge grac w tibie jest bardzo duzo lagow ide nagle gra zatrzymuje sie na kilka sekund i jeste pare kratek dalej jak otwieram bp musze czekac pare sekund az sie otworzy. mam net 512 na myslalerm ze moze cos z serwerem ale na wszystkic jest to samo sformatowalem dysk i na nowo windowsa ale tez nie pomoglo nie wiem co zrobic????? a pacc sie marnuje
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
![]() |
![]() przezuc sie na chello ;p
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
|
![]() Może masz jakiś program do ściągania włączony. Jak nie to skontaktuj się z adminem twojego neta.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie mam wlasnie nic wlaczonego nawet gg kontaktowalem sie juz jakas godzine temu i wszystko wporzadku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ehh to reinstalke kompa rub muj kumpel ma to samo tak sie tnie tibia ze niemoze grac ;/ reinstalke musisz
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() napisalem w 1 poscie ze wczoraj foramtowalem dysk i na nowo windowsa instalowalem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Witcher
|
![]() Pogadaj z adminem. Poproś aby odblokował port 7171, na którym śmiga tibia.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |