![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() Hej wszystkim
![]() ![]() Zakładam właśnie gre mmorpg ![]() ![]() tak przy okazji... Poszukuje Mapera i Skryptera w razie czego podajcie swoje GG/mail w poście lub w PM (dostaniecie dokładniejsze dane na temat gry) ![]()
Death Is Not End... Death Is Only Beggining... Ostatnio edytowany przez Misiaczka - 26-06-2007 o 21:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() @Topic
Jeśli chcesz zrobić jakąś fajną gre, to sugeruje stworzenie własnego silnika. Daje to znacznie większe możliwości i pełną jego znajomość. Jeśli jedna nie chcesz tego zrobić/nie potrafisz to używaj Eclipsa, jest w miare fajny i wydajny. A co do grafik z RPGmaker'a, dużo się nim nie bawiłem ale chyba nie da się bezpośrednio z jednego środowiska do 2 wrzucić grafiki/mapy. @Refresh Na tym forum nie robi się czegoś takiego, za to można dostać warna @.Matrik. Fakt, chłopak się nie wykazał ale od tego jesr funkcja raport, którą w tym temacie użyłem 2 krotnie... @edit do .Matrik. Oczywiście, że możesz, pod warunkiem, że nie będą to bezsensowne bluzgi w stylu 'żal' i nic więcej... Ostatnio edytowany przez Apticer's - 27-06-2007 o 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Nie przyczepiłem się do "refresza", mimo iż takie rzeczy mnie wkurzają. Co do tego, że nie chcę pomóc, to chyba mam prawo wyrazić swą opinię na temat nie czytania regulaminu? Hm?
|
![]() |
![]() |