|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Yo mam problem z zalogowaniem sie do tibii....wpisuje swoje pasy pokazuje sie okienko z postaciami wybieram postac i na tym koniec...postac sie nie loguje...na poczatku cos tam napisalo ze error bad name server czy cos takiego a potem tak jak wyzej ciagle...Czy to update ?? A moze wstawianie Santa Clausow ?? :> Odpowiedzcie jak najszybciej plz !! Na tibia.com nic nie ma ;/
@Down-Edit Nom mam nadzieje ze nie tylko ja tak mam ![]() @boberman Przy updacie raczej by wylogowali... ja bylem w czasie tych masskickow o ktorych mowisz na tescie w szkole wiec nie wiem...kazdy chyba by chcial update to rly good present dla kazdego tibijczyka ![]() @Next edit Szkoda ze to tylko awaria o ile ktos tam mowi prawde ![]() @Or-Ana Rzeczywiscie lagi sa niesamowite udalo mi sie zalogowac ale od 5 minut stoje w miejscu ;/ A niestety raczej mozliwosc ze bedzie lub byl update to 99% ![]() Ostatnio edytowany przez boorex - 06-12-2005 o 13:04. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
|
![]() Jest kilka opcji:
1. Problemy techniczne 2. Wstawiaja Mikolaja 3. Update!!?? <watpie>
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Niegrający
Imię: Lord Eddy of Harmonia
Profesja: Sorcerer
Gildia: Wiecznie obecne HR & RS !
Świat: Harmonia
Poziom: 48
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 54
|
![]() Ja mam tak samo ciekawe co sie stało
![]() @Edit: Tibia.com też nie działa. Ostatnio edytowany przez Eddy38 - 06-12-2005 o 12:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Old Barteko
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vivere
Świat: Obsidia
Poziom: 60
Skille: -.-'
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() No mi wlasnie tez sie nei chce teraz zalogowac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Stone'Bezel
Profesja: Knight
Gildia: Jestem wolnym Łowcą Smoków XD
Świat: Fortera
Poziom: 12
Skille: 36/36
Poziom mag.: 2
|
![]() ale czy wylogowali psotacie? bo byly 4 mass kicki calogo sererwa za 4 juz nei dalo sie wejsc a akorat expilem i bylem na pelnym respie..:/
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
Imię: Elrond The Dark
Świat: Refugia
|
![]() Awaria serverów ale nie wszystkich.
Refugia ded. Secura online ![]() Teraz musze czekać na odsiecz kumpli bo na pelnym respie necro siedzialem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2005
![]() |
![]() Niektoree serwy sa rzeczywiscie online, ale (niewiem jak u innych) sa straszne lagi, moze rzeczywiscie juz update? w koncu dzisiaj 6 grudnia
![]() PS: Furora i THoria padly, Empera lagg Ostatnio edytowany przez Or-Ana - 06-12-2005 o 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Dziala wam teraz tibia.com :> ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Profesja: Paladin
|
![]() nie moim zdaniem chyba nie wstawiają bo na Morgane nie wejde a na Amere wchodze spoko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() When you smile? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Boski Rzeznik
Profesja: Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 36
![]() |
![]() Ja też niestety zalogowalem sie ale freez : | i zawiasik malutki :/ co sie dzieje ?? Może ubdejt? xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: ZG
Świat: Arcania
Poziom: 75
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Tibia.com działa ale strasznie się muli, a na Tibie zalogowac się nie moge.
Arcania Has down ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Świat: Arcania
|
![]() no wiec rozwieje wasze marzenia o updacie
![]() -gdyby to byl update wylaczyliby wszystkie servery a nie tylko pad kilku... - prawdopodobnie byloby to wczesniej zpaowiedziane od ktorej do ktorej niebeda dzialac -nie sadze zeby to bylo tez dodanie mikolajow poniewaz sa to ewidentne kicki i pady serva a nie wylazcenie go czyli problemy techniczne -sadze ze poprostu cos im sie zwiesilo/padlo itp...poprostu zwykly problem techniczny poniewaz jest to tylko na kilku swiatach i kilkanascie osob jest online...a ja jak sie zaloguje to praktycznie sie ruszyc nie da wiec obstawiam problemy techniczne ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() błąd... mysle ze to byl po prostu błąd... nic dodac nic ujac...
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() No to znowu to samo....Dzis tak jak wczoraj ( mniej wiecej o tej samej porze) znowu nie moge zalogowac sie na tibie na Morgane -.- ..(zalozylem temat jak ktos nie wie o co chodzi niech poczyta temat od poczatku) ...co jest z tymi CIPami ...wprowadzaja jakies zmiany ? Problemy techniczne ? O tej samej mniej wiecej porze co wczoraj...na tibia.com jak wczesniej nic nie ma...Ehh ;/
|
![]() |
![]() |