|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
|
![]() Chciałbym abyście w tym temacie pisali o swoich zamstach za np. deada .
Jest mi to potrzebne bo planuje właśnie taką zemste na pewnego brazylijskiego pkowca (jestem sorcererem ) . Jeśli taki temat już był to przepraszam . Ostatnio edytowany przez MS_nake - 29-09-2004 o 18:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() "I spytał Piotr: Panie, ile razy mam mu wybaczyć? Czy nawet siedem razy?
i odpowiedział mu Pan: Nawet Siedemdziesiąt siedem." To tak z innej beczki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Hmm...to zalezy...jesli ma red skull to spoko, jesli nie ma wogole skulla to gorzej, bo sam mozesz go zalapac i dostac deada. Do najlepszych zemst zaliczam reakcje Adrica na mojego deada (19 lvl killed by a Vulgar Dragon) (Adric 120+ ek), zemste kuzyna wyglądającą następująco:
-odszukanie pk team'u (~5 red skull ~35 lvl); -ue (~350) -dobijanie z sd -kolejne ue po napelnieniu sie mana fluidami Loot: 3 bp uh, 1,5 bp sd, 4 bp hmm, ihy i smieci w eq (p sety =/), ale za to skoczyl mu mag lvl ;d
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() Cytuj:
"... i zobaczylem bestje, a na imie miala Sześćset Sześćdziesiat Sześć..." "... i powiedzial Pan: "Kto 18 razy zabije pekera, ten dostapi zbawienia wiecznego i zasiadzie po mojej prawicy...""
I feel like 11 years old nOOb... Nie jestem podrecznym manualem. Moje gadu-gadu nie sluzy do spamowania mnie. ![]() Ostatnio edytowany przez aktus - 29-09-2004 o 20:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
|
![]() Ja raz chciałem zemsicć się na takim jednym pk ,ale miałem za niski poziom i nikt nie chciał mi pomuc.Gram na Elysi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Jeżeli bezie żałował... A moja historia: Wchodze do dziury a tam trap. myśle jakiś noob sia bawi, czekam żeby zniknął battle lock żeby lagouta dać a (rope place był więc niemogłem nic robić) a tu podchodzi z drógiej strony noobek 8lv "Pera Sempre" imie i wali z hmm, ofkoz poległem. sądząc po imieniu można wnioskować że br ale obczaiłem na tibia.com że polak więc ide tam z ekipą 3 gości zkasowali go odrazu. patrze a on za chwile online. kumpel dal exive bo ja niemiałem i okaza ło sie że dalej tam siedzi. poczliśmy z drógiej strony lkorytarza i gostek zlapal drógiego deda. potem kumpel wrócił klepać runy pod depo a ja niedaleko tego miejsca treniłem, potem wracam koleś dalej tam stoi to go ubiłem już solo ![]() ![]() uuu ale sie rzpisałem... @re up ja też na elysi gram, powiedz o co chodzi to pomyslimy...
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() ja na twoim miejscu bym zrookowal n00ba... tak wogule to po co sie na niego z ekipom zuciles jesli gosciu mial 8 lvl (na poczatku)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() Koleś był knightem i nie mógł nic kolesiowi zrobić skoro był ztrapowany skrzynkami, więc musiał wziąźć druida/sorca/palla żeby zabili tego kolesia na 8lv.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
![]() |
![]() No właśnie ale potem ja dostałenm red skulla i przy deadzie wypadł mi stuff za 30k :/
robie sobie palka teraz
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() No bo w zemście trzeba uważać , żeby nie przekroczyć granicy ...
Jak za bardzo zaczniesz się mścić to złapiesz red skulla i ... zaczynasz robić nową postać ... Nie ma co przesadzać ... ale wiadomo ... słodki smak zemsty jest bardzo kuszący ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
|
![]() No to ja wam opowiem moja bajke.
![]() ![]() ![]() pomyslalem ze mi darowal ![]() ![]() ![]() Gram na Tytani - 37 lvl 39 mlvl - sorcerer Zemsta jest w temacie wiec powiem tak ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lysolini - 07-10-2004 o 08:44. |
![]() |
![]() |