|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() troche noobkowate pytanie mam
![]() Jestem knightem (skille: 86/84) i czy idac na banshee (solo style ![]() ![]() z gory wielkie dzieki za pomoc ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() full atak i bic dwureczna az padnie, mozesz wspomagać sie hmm/explo o ile masz wystarczajaco hp żeby przezyc combo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() Stan nieruchomo, bez roznicy czy atk czy deff, wal z explo/hmm.
Albo jak wyzej. Gdy sie wiercisz banshee strzela jak szalona z nutek. Jesli masz ~700 hp mozesz sie wybrac. @down Ach tak. To sprobuj ustac w miejscu i strzelac, a pozniej biegac i napier... Nie powiedzialem, ze w ogole nie strzela, ale czestotliwosc jest znacznie mniejsza.
Za dużo mówimy o zmianie świata, a za mało świat zmieniamy. Ostatnio edytowany przez GothicMaster - 09-06-2007 o 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Venore
Stan: Niegrający
Imię: Dandrok Shadow
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zuo
Świat: Celesta
Poziom: 125
Skille: 19/26
Poziom mag.: 72
|
![]() @ up
ta a jak sie nie "wiercisz" to przestaje strzelac : S co ty tworzysz? : D
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A może podaj swój lvl, baranie, bo niespecjalnie wiemy za ile się uhasz i bijesz z hmm/explo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() ok dzieki za pomoc. lvl mam dosc spory bo 65 wiec chyba powinienem dac rade
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raczej. Uważaj na comba bo może trzasnąć do 400++.
11:13 Artun Klono [8]: ej mistrzu dasz cos a jak nie to moge byc twoim kumplemczy mistrzu niejestem tego godzien 08:23 Euti Shar [9]: kto mi za uwa |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Warmia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark goshari
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Morgana
Poziom: 23
Skille: Pass
Poziom mag.: 35
|
![]() Jeżeli zlorujszesz 1 to nie będzie problemu z full atk. Jeżeli będą 2, to balanced.
|
![]() |
![]() |