|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Yy.. film trwa jakieś 45 min, po nieco ponad 30 minutach skończylem expić, zabijałem sobie gsy, dragi, wyverny i te żyjątka tamtejsze ;d. Daje film tylko dlatego, że loot dopisal, moze ktos chetnie by se obejrzał;p. Co do expa to wbijam jakies 30k w pół godz (moze niezbyt wiele, ale o tej porze resp jest sux;p), wastując 3,5 bp manasów, bp hmm i troche burst, ale zwrocilo sie, jaki loot? sprawdź ; p.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27490 @down ze co prosze? fake. no własnie przeskanowalem, i plik jest czysty. http://img90.imageshack.us/my.php?image=uo0038gk2.jpg Moze pomyliles pliki, czy cos; p Ostatnio edytowany przez Rybzor - 10-07-2007 o 17:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol?
AntiVir SPR/Ardamax.K.Gen ArcaVir Trojan.Spy.Ardamax.E Avast Win32:Ardamax-BZ AVG Antivirus PSW.Generic2.WOE BitDefender Spyware.Monitor.Ardamax.D ClamAV X Dr.Web Program.Ardamax F-Prot Antivirus W32/Trojan.NFP F-Secure Anti-Virus Trojan-Spy.Win32.Ardamax.e Fortinet Spy/Ardamax Kaspersky Anti-Virus Trojan-Spy.Win32.Ardamax.e NOD32 X Norman Virus Control W32/Ardamax.BTU Panda Antivirus X VirusBuster X VBA32 Trojan-Spy.Win32.Ardamax.b @up http://virusscan.jotti.org/ przeskanuj se sam ... @down dziwne...jak ja skanowalem tym skanerem http://virusscan.jotti.org/ to wyszlo ze plik jest zainfekowany wiec jezeli ten skaner sie pomylil to bardzo przepraszam autora Ostatnio edytowany przez kamil_unia - 20-03-2007 o 11:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Scanner results
Scan taken on 20 Mar 2007 09:45:54 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing File: pohh.rec Status: OK(Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database) wiec wyjdz.... e tylko taki loot :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Bardzo fajny filmik
![]() ![]() ![]() A jesli chodzi o scana to : Scanner results Scan taken on 20 Mar 2007 09:35:41 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Niegrający
|
![]() @kamil~
Chłopak wkleił pewnie przykładowy skan ze strony głównej i zadowolony... Film fajny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() @up
Tja. @topic Czy ty masz za dużo kasy że tak szybko expasz? Niedawno był twój film jak na 57 LVL expiłes na tombie a tera juz masz 62 LVL i expisz na poh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() Huh ja tam tego filmu nie oglądałem i niemam zamiaru ogłądać bo nie lubie oglądac filmow z PG...
Ale w sumie to ja tam expiłem od 40-50 ED potem przestałem grac to kozacko mi sie na pohu expiło ![]() Tylko na 50 to juz expiłem włącznie z Dl ![]() Z tym ze z Dl było waste ale raz poleciał DSM to nie załuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
Filmik fajny, moze sam tak sprobuje ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Świat: Morgana
![]() |
![]() @up
Moze PG takiego nie jedzie, ale jak jest online to expi, a nie obija sie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fevirar
Świat: Antica
![]() |
![]() Scan taken on 20 Mar 2007 23:49:52 (GMT)
AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Czysty... Co do filmiku gz loota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Lubie filmy w twoim wykonaniu
![]() Ale muszę powiedzieć, że jesteś niesumienny <hyhy> nie zostawiłeś sobie tego V shielda ![]() pozdro.
![]() |
#13 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Dawaj more filmki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Loot nie takie znowu roxando...
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ta, k legi selnalem też, i te bohy co wczoraj z necro wyciąglem, szkoda ze filmu nie robilem;p. A co do D lair, to zaraz wstawie, mozesz juz zaczac szukac, tylko nie czyscilem respu dli, bo waste;p.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2007
|
![]() Cytuj:
EDIT: Już znalazłem ![]() http://upload2.net/page/download/3lf.../pohh.rec.html Ostatnio edytowany przez Capex - 10-07-2007 o 12:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Dzięęęeki wielkie ![]() @down bo link sie przedawnił, zaraz wrzuce na tibicams Ostatnio edytowany przez Rybzor - 10-07-2007 o 16:58. |
|
![]() |
![]() |