|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2006
Lokacja: Mexsyk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Scott yellow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Unique
Świat: Libera
Poziom: 92
Skille: 90
Poziom mag.: 18
|
![]() Witam,
W tym temacie chcıalbym zasygnalizowac ze szukam ludzi do world trade interesuje mnie wymiana jak w temacie czyli ja daje itemki na selenie a ty mi na liberze. oto moja pelna lista itemow na selenie: -dragon shield -bp uhow -4x plate armor -4x dragon necklacke -50x snowballs -gs silk -10 brown pieces of cloth -40 chicken feathers - jakıes 10 bp pustych viali -kilka brass setow -bolty, strzaly itp -jakies tam jeszcze pierscienie, szaliki itp. BYLBYM ZAİNTERESOWANY KASA LUB İTEMKAMİ NA LİBERZE ZA TO ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Teraz co sie tyczy sklepu na liberze: SKLEP NA LIBERZE: lista sell: -broadsword -hat of the mad -bp gfb -life ring Na zamowienie moge dokonac zbıorow duzych İosci HEAVEN BLOSSOM MOGE TEZ NA ZAMOWIENIE WYKONAC BP: -GFB -HMM -ENERGY FİELD -FIRE FİELD -DESTROY FİELD -UH ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ODNOSNİE OBU RZECZY PİSZCİE W TEMACIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Pomarancza Ps. W sprawie WT mozna mi zaufac wykonywalem to juz wiele razy, jest mozliwosc obejrze3nia przedmiotow przed tranzakcja @Edıt MAM TEZ NA SPRZEDAZ 24 SORCA NA SELENİE Z 24 MLVL POSIADA ON DOBRA REPUTACJE POSIADA PRO NA 104 LEVELU(OPLACONY DO KONCA GRY) SELLEMON POSIADA WIELU PRZYJACIOL POSTAC BEZ EQ AKCEPTUJE KASE LUB ITEMY NA LİBERZE ALBO NA SELENİE PİSZCIE W TEMACIE ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2006
Lokacja: Mexsyk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Scott yellow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Unique
Świat: Libera
Poziom: 92
Skille: 90