|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Mam pytanko..
KIM JEST Bunny Bonecrusher ?? I nie chodzi mi o strażniczki przy bramach do Carlin, tylko o tą piękną Panią w "złotej" zbroi, która porusza sie po pokoju na pierwszym piętrze w Zamku w Carlin. Jak zwrócisz się do niej "Hi" albo "Hail" to ona odpowiada że chce aby zwracać się do niej jej tytułem. No i własnie, jaki jest jej tytuł bo na straznik, księżniczka i wiele innych nie reaguje. A po drugie, może wie ktoś o czym można z nią porozmawiać? I co ona daje (albo, jeak większość kobiet -zabiera - ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() U niej kupuje sie promocje za 20k jak masz pacca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() Musisz się do niej zwórcić "Hail Queen".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Część NPC nie reaguje na skróconą formę powitania, czyli na popularne Hi, wtedy należy spróbować Hello.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy ty nie widzisz posta, którego ja napisałem. Czy ty nie rozumiesz, że królowa reaguje tylko na Hail Queen !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() re Walrock a czemu uważasz, że wiesz lepiej co autor miał na myśli ? Bo musiało mu się chyba w takim razie wszystko poplątać. Bo z tego co pamiętam, to królowa jest na parterze a nie na piętrze.
Może gość tu zajrzy i wyjaśni wątpliwości, czy jemu się pomyliło, czy też nie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() chyba nie mogą być 2 npc o tej samej ksywie, co? Bonecrusher łazi sobie przy wschodnim wejsciu Carlin. Mozna sie jej zapytac co gdzie znalzc w miescie. Ponadto atakuje za bluzgi i rzekomo chroni przed PK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Rzeczywiście musze wyjaśnić.
Czytajcie dokładnie o co mi chodzi. 1. Napisałem na piętrze w zamku a nie na parterze. Na parterze chodzi Królowa Eloise i stoją jej dwie strażniczki Barbara i Fenbala. I to wiem, ze "hail Queen" i kupujesz promocje (jak masz PACCA) 2. Przy bramach do miasta kręca się BAMBI Bonecrusher, BUSTY Bonecrusher oraz BLOSSOM Bonecrusher. 3. BUNNY Bonecrusher kręci się na PIERWSZYM piętrze w ZAMKU w Carlin i to właśnie o nią mi chodzi. Nie jest to KRÓLOWA ![]() Pozdrawiam @re down: Właśnie nie robi tego co inne strazniczki. Nie reaguje na przekleństwa ani tego typu rzeczy. Ponieważ najpierw trzeba się do niej zwrócic jej tytułem a ja nie wiem jaki jest jej tytuł @re $orcerer Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Trener - 06-10-2004 o 23:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() @up:
O! I to jest mądry i przemyslany post. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nieobecny.
|
![]() Hail General Bunny Bonecrusher
Potem jeżeli się nie mylę, to można zagadać o work, spy, thais i takie tam (polecam kombinować). Ja nic z niej nie wyciągnołem, ale kto wie (tylko broń Boże mówić o jakimś queście ![]() A jeśli nie General, to zapytaj sie jej siostrzyczek o nia- powinno pomoc. |
![]() |
![]() |