|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Przedstawiam panstwu fake pt. Light Warriors.
Występują- Już wkrótce Spis treści Prolog Ognia Str 1. Oto i Prolog Ognia 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. http://www.wrzuta.pl/obraz/zkEE18Fnvl/ <bo mi sie spiepszyl imageshack :/\ Prosze o komcie i wytykanie błędów poniewaz bede chciał je poprawic... Ostatnio edytowany przez silo_alion - 04-07-2007 o 23:50. Powód: Dodawanie fotek :P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorki musialem sprawdzic czy dziala juz teraz jest all
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() Nie mogę nic powiedzieć...prolog posiada tą nutke tajemniczości...pamiętaj Emotki w fake story są zue! o.O.Fake mimo wszystko zapowiada się na walke dobua ze zuem -.-
@Edit: Przyjrzałem się trochę uważniej i mam drobną rade...teksty pisz w wordzie(by sprawdzić pisownie), a później wklejaj do convertera -.- Lub pisz ze słownikiem... Ostatnio edytowany przez Em0 - 05-07-2007 o 09:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Yeah! Calkiem calkiem. Troszke graficznie dziwna ale to pewnie przez ten ogien ktory mi swita w glowie
![]() ![]() Czekam na next party (i na wystapienie mojej postaci-Exoris ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 05-07-2007 o 10:08. Powód: literowka |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej koleś.. Wiesz co mnie wkurzyło?
JA NIE DAWAŁEM W REKRUTACIJ ŻE MAM MIEĆ NICK JOE! Omg.. zobacz se na rekrutacje i popraw.. To że mam nick na tibia.pl JOE to nie znaczy że tak chce mieć w fejku... Ps.(Widział ktoś durida ktory by sie Dżoł nazywał?) A co do fake to nawet przyzwoity.. ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez -Joe- - 05-07-2007 o 11:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() Ty se jaja robisz
![]() Ogulnie niepodoba mi się(wygląda na walke dobra ze złem) @down brat ma racje ja też nie chce występować w tym fake'u jeśli mam mieć taki debilny i daremny outfit Ostatnio edytowany przez Sarix - 05-07-2007 o 11:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() :O Dopiero zauważyłem...outfit sarixa i mojego brata jest robiony na damskim assassynie :O xD Brat mówi, żebym napisał:
Brat says: Weź nasze outy z rekrutacji bo jak mamy mieć outfity przerobione z assassina baby to ja nie chce brać udziału w tym fake -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Joe- Sorka
![]() emo & Sarix- To nie sa outfity ktore bedziece mec. W chyba 1 czesci (pomijajac prologi zmieniacie je -.- wiec prosze ne marudzc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() uuu..Zue poczotek...zue poczotek..
Zmien fabule bo zaczyna sie Zło vs dobro ![]() kiepsko soe zapowiana 5/10
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() @silo_alion
A mugłbyś pokazać ten outfit(chcę sobie zaoszczędzić kiedy i ten bedzie "inny") |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Nie powinno być emotikonów, w fake'u nie ma fabuly i wyglada na bonitatis adversus malum.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() outy mam na kuzyna kompie bo u niego robuilem faka igo zgram ale pisales na pw ze mozesz zrobic outy... wec ja poprosze bo te co mam ne sa najlepsze/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() IMO ja ci mogę zrobić... ;p ja w outach jestem dobry...a outfit demona mój brat dawał w rekrutacjach.(oczywiście outfit mój ;p)
@down Brzmi powarznie ;/ Ale to w 40% nedzna wymówka bo kolesiowi brakło chęci na koontynuowanie ;p ja też tak często robie ![]() Ostatnio edytowany przez Em0 - 06-07-2007 o 20:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam. Jestem bratem Silo Aliona (Kamila). Wczoraj gdy wracał ze sklepu został on powarznie potrącony przez samochód. Ma złamaną ręke i nogę, wstrząs mózgu oraz inne mniejsze rany.Fejk nie będzie kontynułowany przynajmiej przez 3,5 tygodnia chyba że sam sie za to wezme
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2007
Lokacja: Hmmm,nie dojdziesz
Profesja: Knight
Świat: Secura
Skille: 60/60 +
|
![]() @UP
Bardzo mi przykro z powodu wypadku. Ostatnio edytowany przez Stone-Pall - 06-07-2007 o 21:22. |
![]() |
![]() |