|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Marrion
Profesja: Elite Knight
Gildia: Stary ovner mariego
Świat: Titania
Poziom: 115
Skille: 87+/84+
Poziom mag.: 7
|
![]() No to nie bede owijał w bawełne... Mam taki problem:
Na hoście wszystko pięknie śmiga... ale za to na 2 kompie w sieci normalnie loguje sie na accounta ale juz nie chce sie zalogowac na świat. Także niektore strony nie działaj np: www.pkp.pl , tibia.com za to na głównym kompie działa pięknie... PLEASE HELP! ![]() edit: LAN zrobiony jest przez sieciówke edit2: @down A masz sieć domowa? Jak tak to masz coś zle z podzialem łącza, zle ustawione MTU, wpisz DSN'y do łącza. Nie wiem... najlepiej to zrob jeszcze raz sieć od nowa. U mnie akurat to nie pomaga, bo ile razy tobie to itak nie moge sie zalogowac na drugim kompie. Ostatnio edytowany przez Dalio - 24-06-2007 o 19:58. Powód: info |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Ja też mam problem.Loguje sie na swiat lecz po poruszeniu sie o 1 kratke tworzy sie ZAJEBISCIE wielki lag i czekam ok 45 sek i moge wykonac kolejny ruch poprzedni moj post z proźba o pomoc został usuniety z dopiskiem " KIEPSKA PROWOKACJA" jaka qrwa prowokacja ja chce sobie pograc.... HELP ME
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |